Publicitat
Política · 28 de Juliol de 2009. 15:22h.

Oriol Pujol compara Fèlix Millet amb el seu pare

"En alguns casos s'ha jutjat gent de la meva familia, sense fonaments"

Oriol Pujol compara Fèlix Millet amb el seu pare

Imatge d'arxiu d'Oriol Pujol

El portaveu de CiU al Parlament de Catalunya, Oriol Pujol ha dit en una entrevista a Rac-1que l'Ajuntament de Barcelona va distingir Fèlix Millet per la seva tasca al capdavant del Palau de la Musica. Segons Pujol, que no ha valorat la dimissió de Millet, "en alguns casos s'ha jutjat gent del meu partit, fins i tot de la meva familia, sense fonaments", i ha apuntat que potser Millet ha dimitit per poder-se defensar sense posar en perill les institucions que representava.

D'altra banda, la fiscalia ha demanat al jutge que nomeni administradors judicials perquè s'ocupin de la gestió econòmica de la fundació Orfeó Català - Palau de la Música, fins que s'aclareixin les sospites sobre desviacions de diners. La gestió diària és ara a mans de la vicepresidenta, Mariona Carulla, després que Fèlix Millet ha posat el seu càrrec a disposició de la junta. Paral·lelament, Millet ha dimitit també com a president d'Agrupació Mútua.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 alfonso, Londres, 01/11/2009 - 06:50

Estos pensaban que teniendo a los 'mosssssosss' a su mando estarian 'a salvo' y podrian robar 'a toda vela'. Un 3%, un 30% o un 300%...
La Guardia Civil se ha encargado de demostrarles lo contrario.

#9 aj, Black-cel-ona, 30/09/2009 - 20:11

D'aixó no en diuen "cinisme" ?

Sense cap més comentari.

#8 Oriol Pujol compara Felix Millet amb el seu pare, calaf, 27/09/2009 - 17:46

Oriol Pujol ba dir molt bé Millet y el seu pare son de l´mateixa fornada y tota l´vida han viscut del cuento i dels desfals Banca Catalana, a no ser per pactes politics amb Madrid Pujol se ne anabe a l´garjola i per temps indefinit i molts altres afers.

#7 LUIS, barcelona, 29/07/2009 - 00:01

a JOANET DE TARRAGONA
con independencia o sin ella lo unico cierto es que nuestro GOBERN nos roba a la descarada. en el resto de EUROPA O SEA PAISES CIVILIZADOS a la viudas no las roban
si te roban en CATALAN y eso te CONSUELA apaga y vamonos

#6 lloret, BCN, 28/07/2009 - 23:08

Si Joanet, quan siguem independents tot sera maravellos.
Corruptonia ens podiem dir en lloc de catalonia, por en fa nomes pensar-ho.