Publicitat
Política · 16 d'Abril de 2013. 20:13h.

Oriol Pujol diu que ho feia pel país

L'exnúmero dos de CDC declara que va intervenir en les ITV perquè era un tema complicat

Oriol Pujol diu que ho feia pel país

Pujol, arribant al jutjat

Oriol Pujol, ex número dos de CDC i expresident del grup parlamentari de CiU, ha justificat la seva intervenció en la trama de les ITV per interès del país, segons fonts judicials.

Pujol, que aquest dimarts ha declarat davant el jutge com imputat, ha contestat les preguntes del magistrat durant més de quatre hores pel matí i ha seguit la seva declaració per la tarda.

El diputat de CiU ha dit que el nou disseny del sector de les Inspeccions Tècniques de Vehicles (ITV) a Catalunya estava en conflicte perquè era una qüestió d'interès públic, general i de país. Ha admès també que les ITV era un tema complicat i per això va decidir intervenir.

Pujol, però, s'ha desvinculat de la presumpta trama per aconseguir de manera fraudulenta concessions d'ITV i ha assegurat que no té res a veure amb l'empresa Upprime. Aquesta societat va ser creada per dos imputats en la trama, Sergi Alsina i Sergio Pastor, suposadament per adjudicar-se nous concursos de la Generalitat governada per CiU.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#35 Guifre, Barcino, 18/04/2013 - 01:08

Apátridas. Su único Dios el dinero

#34 don Pelayo, Barcelona, 17/04/2013 - 17:52

Claro que si,Oriolet, por el país...igual que Millet, que Montull,que Macià i Alavedra, que Prenafeta o igual que Bárcenas o Julián Muñoz: por el país que les den más intereses y sean libres de impuestos los dineros que han robado, ya sea Islas Caimán,Suiza o Bartbados.

#33 Turiferaro, Barna, 17/04/2013 - 16:26

Lo venia sospechando hace ya bastante tiempo. Este pais está compuesto por la familia Pujol y nadie mas. Por ese pais trabaja Oriol Pujol.

#32 Josep-Maria, Barcelona, 17/04/2013 - 13:58

"El patriotisme és el darrer refugi dels pocavergonyes" (Samuel Johnson)

#31 Kropotkin, Vic, 17/04/2013 - 13:48

Malditos catalanistas, siempre son ellos....bueno, os dejo, me voy a repartir sobres...juas, juas