Política · 7 de Gener de 2013. 14:32h.

Oriol Pujol es fica en un embolic

El número dos de CDC va anunciar el desembre el trencament amb el PP, però els quadres territorials s'hi oposen

Oriol Pujol es fica en un embolic

Oriol Pujol, durant la roda de premsa

CDC ha congelat "fins a finals de gener" l'eventual trencament amb el PPC, segons ha avançat avui el secretari general, Oriol Pujol, en roda de premsa després de la primera reunió del comitè executiu del partit el 2013.

Tanmateix va ser ell mateix el que va anunciar ara fa més d'un mes, el passat 4 de setembre, que hi havia “diferències massa grosses" entre ambdós partits. Pujol pretenia facilitar el pacte amb ERC -les negociacions amb CiU encara no s'havien tancat- després que els republicans manifestessin que no se sentien "a gust" amb els acords de govern entre CiU i el PPC a la Diputació de Barcelona o a l'Ajuntament de Reus, entre d'altres.

Però una cosa és la teoria i l'altra és la pràctica perquè CiU governa ambdues institucions en minoria i amb dificultats per trobar una altra alternativa. Per això avui, Oriol Pujol ha expressat que la formació s'ha pres fins "a finals de gener" per articular el seu posicionament.


En aquest sentit, el secretari general de CDC ha reconegut que ERC "no se sent a gust" amb els pactes que la seva formació té amb amb el PPC. Per la seva part, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha deixat clar que "no pensa trencar" l'acord de govern que CiU i PPC tenen en aquest municipi.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#15 pepe, andorra, 08/01/2013 - 19:08

¿Ahora les llaman líos?

#14 Eloi , Barcelona, 08/01/2013 - 09:14

Lo increible no es la cara dura de Oriol y compañia que ya sabemos que son lo mas parecido a una mafia, sino ver como sus votantes siguen aplaudiendo mientras se rien en sus caras. " nos abuchean, pero después nos votan" gran frase de Homs para entender la autoestima de los votantes de comiCIU...

#13 Baldiri, Taradell, 08/01/2013 - 01:15

Oriol, si ERC si no se sent confortable, fes com el teu pare: doneu-li la presidència del Parlament. Amb Heribert Barrera va ser oli en un llum: mai més va tornar a donar pel cul... i és que els encanta trepitjar moqueta ...

#12 Pere, Lleida, 07/01/2013 - 21:35

Aquest embolic rai. L'embolic gros el té amb el cas ITV.

#11 Ramon, ITV que vola, ràpid, a Liechtenstein, 07/01/2013 - 20:49

la meva àvia, la Ramona, quan té un embolic amb la caixa (de canvis) del 600, sempre l'acaba portant a... bingo, l'ITV.

#11.1 home..., barcelona, 08/01/2013 - 07:26

...haig de reconèixer que, per una vegada i sense que serveixi de precedent, has estat ocurrent nano...
Tant de bo la resta del temps t'acostessis a aquesta excel.lència, però... ni por esas!