Publicitat
Política · 1 de Setembre de 2012. 14:50h.

Oriol Pujol es 'fogueja' als EUA

El secretari general de CDC visita la Convenció del Partit Demòcrata dels EUA on es designarà Barack Obama com a candidat

Oriol Pujol es 'fogueja' als EUA

Oriol Pujol

El secretari general de CDC, Oriol Pujol, visitarà dimarts 4, dimecres 5 i dijous 6 de setembre, a Charlotte, Carolina del Nord, la Convenció del Partit Demòcrata dels EUA, on es designarà el president Barack Obama i el vicepresident Joe Biden com a candidats per les eleccions presidencials que se celebraran el pròxim mes de novembre.
 
La participació d’Oriol Pujol a la Convenció respon a "la voluntat de CDC d’interlocutar  i aproximar-se a dirigents polítics internacionals. En aquest cas concret, el Partit Demòcrata i CDC comparteixen, salvant les diferències de les respectives realitats polítiques, bona part dels seus ideals i demandes polítiques".
 
La presència del secretari general de CDC en aquest esdeveniment polític "té com a objectiu presentar Catalunya davant els líders internacionals com a nació europea i explicar la realitat del país i les mesures  que s’estan impulsant des del Govern per fer front a la crisi econòmica".
 
El secretari general de CDC "participarà també en el Fòrum de Líders Internacionals que se celebrarà en paral·lel a la Convenció i on podrà mantenir contactes informals amb dirigents internacionals com l’expresident Bill Clinton, l’exsecretària d’Estat  Madeleine Albright o el senador John Kerry".
 

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#16 Martinet, bcn, 03/09/2012 - 10:51

La meva avia ja ho diu fillets meus... viatgeu que aixi féreu cultura,
però no acosta de un país, clar. A casa ens ho paguem nosaltres, si no podem .Apa a somniar per el Google.

Ha parlat amb l'Eurovegas?

#15 Onofre, La Fullaca(Osona), 02/09/2012 - 12:48

Ondia!.Si consegeuix fer-se un foto a 100 metres de L'Obama...el seu "ego" creixerá un munt...però la seva inteligència romandrá igual...!Llastima de calers malgastats!

#14 xr56j, Banyoles, 02/09/2012 - 12:42

Oriol, montem el xanxullo de les ITV als USA???,

va home, que allà , hi ha pasta i de la bona, que es el que t'agrada més.

#13 Viajero, BCN, 02/09/2012 - 02:35

Me lo imagino recibiendo el impreso de inmigración que le tenderá la azafata de IBERIA dos horas antes de aterrizar y escribiendo SPAIN, así con todas las mayúsculas, en la casilla "País". Es lo que tiene viajar, que el paisito imaginario no existe más allá de las comilonas con los de la ITV y el 3%

#12 Josep, Lleida, 02/09/2012 - 01:24

Yo creo que se ha autoinvitado, sino, de que iba a entrar este individuo en un pais serio. Patético.