Publicitat
Política · 27 de Desembre de 2010. 14:18h.

Oriol Pujol es perfila com a nou secretari general de CDC

Mas pensa cedir la direcció de Convergència al president del grup parlamentari

Oriol Pujol, actualment president del grup parlamentari de CiU, es perfila com el futur secretari general de CDC després del proper congrés del partit segons ha sabut e-notícies. Mas havia pensat en ell com a futur conseller d'Indústria i Treball, però el fet que Pujol decidís continuar al Parlament ha facilitat ara que s'aboqui també al partit.

El futur president de la Generalitat no vol desvestir CDC per vestir el Govern i creu que Pujol Ferrusola pot agafar les regnes del partit atès que no tindrà tasques governamentals. Entre d'altres raons perquè el nucli dur de la direcció (Felip Puig, Francesc Homs) passen a l'Executiu o al sector privat (David Madí).

Està per acabar de perfilar si Pujol Ferrusola esdevé secretari general en substitució del propi Artur Mas si aquest substitueix per la seva banda Jordi Pujol a  la presidència o si, de moment, queda com a secretari general adjunt en substitució de Felip Puig, futur conseller d'Interior.

Nascut a Barcelona al 1966, casat i amb tres fills. Oriol Pujol Ferrusola, és llicenciat en Veterinària i Màster en direcció i administració d’empreses per l’IESE, però des dels anys 90 es dedica a la política.

Militant de Convergència des de 1993, on ha estat president de la Dreta de l’Eixample i responsable d’Acció Sectorial; des de 2004 és Secretari Executiu d’Estudis i Programes. Ha estat regidor a l’Ajuntament de Barcelona (1999-2000), Director general d’Afers Interdepertamentals del Departament de la Presidència (1996–1999) i Secretari General del Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat (2000-2003). Des de 2003 és Diputat al Parlament de Catalunya i el novembre del 2007 Mas ja el va nomenar portaveu del grup de CiU al Parlament.

Oriol Pujol i Felip Puig, al Pati dels Tarongers aquest dilluns
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 CAN PALANCA, Sant Privat d´en Bas, 28/12/2010 - 22:13

Tant de bo que l´Oriol la lie parda, perquè els nous consellers, gairebé tots, semblen els pastorets. Canya, canya, que semblem la núvia d´en Zapatero

#5 Quimet, El Poble Sec, 27/12/2010 - 23:08

Efectivament, als informatius del vespre han fet un zoom perquè el Barbeta babejant quedi fora d'imatge. Genial la influència dels del pamflet diari.

#4 urano, palafrugell, 27/12/2010 - 20:43

evidenment , es pe merits propis , !!!! jajajajaj es com el princep felip , el bush , !! etc etc , dinatia !!! el seu ñpare en 25 anys no va ser capac de treure l'impst de patrimoni , ni succesions , que voleu que foti el Farruqito catala !!! i amb paitilees i toTTT , ens fotarea una latre teatre !!

#3 QUIN JON HIL, refugi nuclear-COREA DEL NORD, 27/12/2010 - 19:15

Be, mes o menys tal i com es fa a Corea del Nord,no.?

#2 Quimet, El Poble Sec dóna la benvinguda als amos, 27/12/2010 - 17:16

No tenien preu les imatges que s'han vist al 324, amb el Jordi Barbeta, ànima del diari de CiU, babejant tot escoltant en Jordi Pujol. I just al costat l'ínclit i encausadíssim Prenafeta, que retorna al Palau des del primer dia. Quins 7 anys més durs! Sort que ara un cop de telèfon i fora imatge.