Publicitat
Política · 23 de Maig de 2019. 13:26h.

Oriol Pujol haurà de reingressar a presó

El jutge creu que el tercer grau transmetia "un perillosíssim missatge que és rendible delinquir"

Oriol Pujol haurà de reingressar a presó

El jutjat de vigilància penitenciària ordena revocar el tercer grau a Oriol Pujol, que va sortir de Brians 2 el 29 de març, 72 dies després d'ingressar-hi.  La Fiscalia va recórrer la decisió de la Direcció General de Serveis Penitenciaris de la Generalitat, a proposta, per unanimitat, de la Junta de Tractament de la presó de Brians 2.

Des d’aleshores, Oriol Pujol només havia d’anar a dormir entresetmana a la presó. Amb aquesta resolució, Pujol ha de tornar a ingressar a la presó immediatament, tot i que la defensa té tres dies per presentar un recurs.

La magistrada accepta la petició de la fiscalia que demanava al jutjat que revoqués el tercer grau a Pujol, en considerar que la decisió transmetia a la societat "un perillosíssim missatge que és rendible delinquir" i que "la llei no és igual per a tothom". El fiscal considerava que el fill de l'expresident de la Generalitat havia rebut un "tracte privilegiat".

L’exdiputat de Convergència al Parlament està condemnat a dos anys i mig de presó per haver cobrat comissions a canvi de favors en les adjudicacions de les ITVs. La condemna és per delictes de tràfic d’influències, delicte continuat de suborn i falsedat en document mercantil.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#19 Finsescoions, Blanes, 24/05/2019 - 14:39

Em sembla que a aquest tb li deien el Tete, vaja per ser nacionalistes, sembla més aviat nom de torero o tonadilleraire.....
Aquestes pijetes de Barna.......

#18 Carme, Manresa, 24/05/2019 - 11:29

La historia d'aquest pais es repeteix amb els mateixos tics de sempre. Si els hiperventilats de cada epoca haguessin separat el pais de l'Estat això seria una dictadura en tota regla. La llei de Contractes de Conreu del 34 que expropiava, les lleis del setembre 17 que nomenaven ells jutges, etz. Sort de l'Estat que ens ampara i els engargola.

#17 Finsescoions, Blanes, 23/05/2019 - 21:08

M'agradaria viure en un país normal i que fins i tot fos independent
Però hi han dos obstacles insalvables:
Amb el 47% (i molts enganyats) no es pot anar enlloc
Amb la gentussa del 3%, màfia pura, la independència fora Romania de Caeucescu...
Rajoy que tenia aplicar Art 155 el 8 de setemb i ordenar Trapaire detenció immediata d'aquests lla

#16 Kropotkin, Vic, 23/05/2019 - 20:30

¿Hasta cuando la opresión españolista contra los presos políticos? Jua, jua, jua,...

#15 Sid, Bcn, 23/05/2019 - 17:48

Si fossim independiente encara lo fríen un homenatge