Publicitat
Política · 2 de Juny de 2012. 14:25h.

Oriol Pujol matisa Duran

"El pacte fiscal és l'instrument per assolir la hisenda pròpia"

Oriol Pujol matisa Duran

Oriol Pujol, a Prades, on ha participat en una caminada

El secretari general de Convergència, Oriol Pujol, ha matisat Josep Antoni Duran i Lleida, pel que fa al pacte fiscal i la hisenda pròpia. “El pacte fiscal és l’instrument per assolir la hisenda pròpia, que és l’objectiu, i és vist per una gran majoria social catalana com part de la solució per sortir de la crisi", ha assenyalat.

El portaveu de CiU al Parlament ha valorat positivament l’"apropament de PP i PSC vers la proposta” però ha advertit “d’una possible pinça entre ambdues formacions per articular-s’hi en contra".

També ha reclamat als empresaris assistents a les jornades del Cercle d'Economia que "defensin davant seu la proposta de pacte fiscal” i que li recordin que “no és només una proposta de CiU, ho és d’una àmplia majoria de la societat catalana".

 

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Cesc, BCN, 05/06/2012 - 02:25

I demanen una Hisenda pròpia els que han destrossat en dos dies l'Agencia Tributaria de Catalunya que es va muntar per a fer el mateix amb l'Estatut, ah es clar, l'han destrossada perquè la va muntar el Tripartit, i total, aquesta destrossa ja la pagaran amb més impostos els ciutadans de Catalunya.

#13 pepe, tarragona, 04/06/2012 - 13:05

el de la camiseta roja no era de los maulets en reus? todavia no lo han colocado en el ayuntamiento? no hay derecho

#12 Pep, vic, 04/06/2012 - 08:23

bla, bla, bla, bla. Parlar i fer res per anat passant el temps i continuar manant encara que sgui a costa del pais i de la gent.

#11 soc jo, Girona, 03/06/2012 - 13:18

Catalunya te un gran dèficit fiscal amb Espanya i per l'altre costat te un superàvit comercial amb Espanya.
Al problema està amb que el dèficit el patim tots els catalans i el superàvit és queda entre quatre, i resulta què, aquests quatre son els que manen a casa nostre.
Fora polítics corruptes.

#10 joan, manresa, 03/06/2012 - 12:56

El Casal,12,45 h.--Sr.Enric de Barna.,no se si som babaus o no.?Celebrem qué al menys algú sigui inteligent..,oi?.Altres comentaris s'obren a las sevas ideologuías i només vomiten odi i rabia contra CiU..,u entenem..,millor la gestió del tripartit., oi ?.Clar,las esquerras son escollits dels esco