Publicitat
Política · 4 d'Abril de 2013. 14:47h.

Oriol Pujol, president a l’ombra

Jordi Turull admet que “molts temes els parlaré amb ell”

Oriol Pujol, president a l’ombra

Turull

El nou president del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha afirmat que “per descomptat” parlarà amb Oriol Pujol, que va renunciar al càrrec després de ser imputat pel cas de les ITV. “Molts temes els parlaré amb Oriol Pujol”, ha afegit.

Després de la reunió de grup presidida per Artur Mas, Turull ha manifestat que assumeix el càrrec de forma “temporal i amb el desig que sigui el més breu possible”. En declaracions als periodistes als passadissos del Parlament, ha dit que “assumeixo la responsabilitat per fer costat a Oriol Pujol”.

“El grup seguirà com ha estat fins ara -ha indicat-, fent més pinya que mai per gestionar el dia a dia complicat que ve”. Jordi Turull, que fins ara cobrava el sou que li pertocava com a portaveu, passarà a cobrar el sou que li correspon al president de grup parlamentari i Oriol Pujol ho farà com un diputat més.

L’expresident del grup ja va manifestar durant la roda de premsa posterior a la seva imputació que la seva renúncia era dels “drets i deures” dels càrrecs que ostentava. Durant la reunió d'avui, ha explicat que va deixar constància de la seva renúncia com a president del grup al registre el passat dimarts, però que és a partir de l'1 d'abril quan va deixar formalment les seves antigues funcions.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#8 Maanolo, Barcelona, 05/04/2013 - 18:38

Lo que yo digi.

Este pajarito no ha dejado de ser el chico de los recados

Lo que se dice un "tonto útil"

#6 BEJOTA, bcn, 04/04/2013 - 20:35

Sr.Pujol:Amb quina banderola es pensa embolicar aquesta vegada.? Ara faltan la resta de la colla Pujols...

#4 Kropotkin, Vic, 04/04/2013 - 17:04

"Todos los españoles son iguales"... La mismisima Fiscalía Anticorrupción recurrirá la imputación de Cristina de Borbón...la moza es un baluarte de la patria en tiempos de peligro de disgregación territorial...juas, juas

#3 Esther, Barcelona, 04/04/2013 - 16:50

Un gran valor de la política, aquest xicot arribarà molt lluny ...

#2 Kropotkin, Vic, 04/04/2013 - 15:37

Los catalanistas son especialistas en saltarse las leyes que no les interesan. Toda una garantia para un estado soberano. Jua, jua, jua,... (Corea del Norte, Somalia, Djbouti, Cataluña, etc.)