Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2011. 18:41h.

Oriol Pujol replica Salgado amb el concert

Alerta de "la imprescindible necessitat d’un pacte fiscal similar al concert econòmic"

Oriol Pujol replica Salgado amb el concert

Oriol Pujol, en una foto d'arxiu

El secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, ha contestat les declaracions de la vicepresidenta del Govern estatal, Elena Salgado, qui havia suggerit Artur Mas un augment dels impostos per aconseguir més ingressos. En un article al seu bloc, Pujol ha dit que "caldria dir-li que, efectivament, Catalunya podria pujar impostos, o bé baixar-los, però també podria recaptar-los tots des d’aquí".

"Vull agrair a la Sra. Vicepresidenta que les seves propostes ajudin a fer encara més pedagogia sobre la imprescindible necessitat d’un pacte fiscal similar al concert econòmic", ha afegit el dirigent de la federació nacionalista.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 ramon, bacelona-c, 14/02/2011 - 12:28

Pot passar de tot i el futur es inexcrutable però, segons com, podem estar aprop de la desaparició del catalanisme . La condició serà si serveix de qiuelcom o de res .

#8 elisenda, Barcelona, 14/02/2011 - 10:36

Sr. Pujol, davant el que diu la ministra Salgado, d'apujar els impostos a Catalunya, per què no li repliquen dient que es retalli el percentatge del 10% del PIB que Catalunya ha de destinar al fons d'espoli fiscal (perdò que s'ha de dir fons de solidaritat) al 4% com ha fet Alemanya ?

#7 jajajajaa, barcelona, 12/02/2011 - 11:12

Ara trec el concert, ara l´amgo, ara el trec ara l´amgao, jajajajajajjaajaa

#6 Miquel, BCN, 12/02/2011 - 10:09

Mentre CiU i el Govern ens distreu amb el "pacte fiscal" (en color taronja a la foto) l'Espoli Fiscal espanyol contra Catalunya continua.
Aquest any Espanya ja ens ha robat més de 2520 milions d'euros (60 milions d'euros al dia)
http://ves.cat/anvQ

#5 vasco, Bilbo, 12/02/2011 - 09:32

Me jode mucho que los catalanes pidan el concierto. Más que nada porque pudisteis tenerlo u no lo quisisteis, ya que era impopular que las instituciones cercanas recaudaran impuestos. Ahora que sabéis que funciona lo querés. Sois unos rastreros y unos mezquinos. Buscaos la vida.