Publicitat
Política · 2 de Març de 2015. 21:02h.

Oriol Pujol revela una trobada amb el ‘pequeño Nicolás’

“Sabia algunes coses que pràcticament només sabia jo”

Oriol Pujol revela una trobada amb el ‘pequeño Nicolás’

Una imatge del 'pequeño' Nicolás

L’exsecretari general de CDC i exdiputat de CiU al Parlament, Oriol Pujol, ha explicat durant la seva compareixença a la comissió d’investigació sobre frau fiscal que es va reunir amb ell l’anomenat ‘pequeño’ Nicolàs.

“A mi em va arribar a localitzar un senyor que vostès coneixen indirectament que es diu Francisco Nicolás, i em va poder veure sense voler veure de cap manera el meu advocat”, ha apuntat.
 
Pujol ha afegit que “venia suposadament amb una carta de presentació no formal, presentant-se de part de la vicepresidenta del Govern espanyol i del Ministre de l’Interior”.

Sobre la trobada que va mantenir amb Francisco Nicolás ha dit que “un se’l podia prendre poc seriosament, fins que t’explicava algunes coses curioses”, assenyalant que “sabia algunes coses que pràcticament només sabia jo, en relació a trobades, dinars o reunions que jo havia fet”.

En aquest sentit, també ha revelat que “em va explicar una conversa telefònica que no consta en el sumari i em parlava d’un seguit de membres del Cos Nacional de Policia, amb noms i cognoms, que curiosament alguns d’aquests avui estan apartats de la Policia, i no dic que siguin culpables, però estan imputats en el jutjat d’instrucció nº17 de Madrid”.

L’exdirigent de Convergència també ha fet referència a una trobada que va tenir el maig de 2011 amb la presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho “per negociar pactes municipals”, apuntant que  “en un moment determinat la Camacho em va preguntar sobre a que es dedicava la meva dona i per unes factures”.

“El cas (ITV) estava sota secret de sumari, no coneixia res, i li explico amb tota naturalitat a que es dedica la meva dona. No sé si era el fiscal de amic o no sé que era...No sé, però casual no crec que sigui”, ha subratllat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 Magda, Barcelona, 03/03/2015 - 13:25

Connexions Barcelona/Madrid. Molt criticar-se de portes enfora, però tot un mercadeig. Quina vergonya! I mentre , els ciutadans estupefactes per la manca de responsabilitat judicial a uns i altres. La Comissió Parlamentària ,esperpèntica, Pujols i Diputats! Que hi farem?

#5 gurguri, barcelona, 03/03/2015 - 12:38

Es normal que se reunieran, el "Pequeño Nicolás" es un "conseguidor" mas dentro las corruptelas del PP.Y la familia Pujol tampoco esta a salvo de corruptelas.

#4 Hodor Junqueras , Repartiendo panfletos de Odium, 03/03/2015 - 10:26

Entre pillos anda el juego.

#3 Kropotkin, Vic, 03/03/2015 - 08:21

El importe de la mordida?
Que les pasaba a los que no colaboraban?
El ridiculo que se hacia pasar a los que pretendian vender algo a la Generalitat honradamente?
Las cuentas en las Islas Cayman?
El montaje del esteladismo para tapar la corrupcion?
Lo de Card-Rovira?

#2 Bromo, bcn, 03/03/2015 - 08:01

El pequeño Nicolás y el primo de Zumosol: tal para cual.