Publicitat
Política · 7 d'Octubre de 2010. 18:07h.

Oriol Pujol s'avorreix, segons la JSC

Les joventuts del PSC pengen un vídeo a Youtube 'ridiculitzant' el portaveu de CiU

Oriol Pujol s'avorreix, segons la JSC

Oriol Pujol, en una foto d'arxiu

Les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC) han penjat un vídeo a Youtube on ridiculitzen el portaveu de CiU, Oriol Pujol. Al vídeo d'aquesta campanya de la JSC, titulat Les propostes de CiU avorreixen fins i tot als seus dirigents, "la mà dreta d’Artur Mas s’avorreix i passa completament del que les seves companyes de partit poden aportar en matèria d’educació i mostra, d’aquesta manera, una falta gravíssima de respecte cap als que podem estar més interessats en aquesta matèria: els joves".

"Mitjançant aquesta campanya, la JSC vol traslladar la seva lamentació per la manca de solidesa en les propostes de CiU en temes de joventut. Un exemple d’aquesta falta de consistència en les propostes de la dreta en matèria de joventut és el programa electoral de CiU que d’un total de 145 pàgines, l’apartat de joventut (1.1.7, pàg. 17) ocupa dos únics paràgrafs amb dues úniques propostes", indiquen les joventuts socialistes.

"En aquest sentit, les dues propostes realitzades fan referència a la implantació del Pla Nacional de Joventut 2010‐2020 i a la posada en marxa de les Oficines d’Emancipació Juvenil. La JSC denuncia que aquestes dues úniques propostes de CiU en matèria de joventut ja estan en marxa. Així, el Pla Nacional de Joventut s’ha elaborat en gran mesura durant aquest mandat i qualsevol futur govern haurà d’implementar el que finalment s’aprovi, i 12 municipis ja compten amb Oficines d’Emancipació Juvenil a iniciativa de l’actual govern de la Generalitat", afegeixen.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Kropotkin, Vic, 08/10/2010 - 21:27

Pues que se dedique a buscar a donde ha ido a parar el 3% y que lo devuelva. Esto será divertidisimo para él...

#7 Enric, Santa Perpètua, 08/10/2010 - 18:29

El Pujol s'avorreix i amb raó. La consideració que té CiU dels joves és lamentable!

#6 Gemma, Barcelona, 08/10/2010 - 12:46

És increïble com la maquinaria de marketing del PSC només sap fer que comparar-se amb CIU i criticar, criticar i criticar. Tot són missatges negatius els d'aquesta gent. És clar, com no tenen res "propi" del que parlar... Ai, quins gamberros! Així va el país.

#5 carles, gandesa, 08/10/2010 - 08:33

Jo tambe m'avorreixo ........ amb aquet trist-govern amb el Jose al cap davant .
jejejejejejeje.
necesito canvi

#4 Maragall, bcn, 08/10/2010 - 08:30

Amb aquests videos demostra la curta mentalitat que predomina a l'àmbit socialista. Però sí us dono la raó d'aquest video, en la frase slogan, almenys amb un exemple. Fets i no paraules= 600.000 aturats.