Publicitat
Política · 5 de Març de 2012. 17:18h.

Oriol Pujol s''ennuega' amb Camacho

"Ha estat l'aigua, no ha estat per cap altra cosa", afirma el secretari general adjunt de CDC

El secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, s'ha ennuegat quan l'hi han preguntat per la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho. Durant la roda de premsa posterior a la reunió del Comitè Executiu Nacional del partit, Pujol ha estat qüestionat sobre les paraules de la líder del PPC, que aquest dilluns ha considerat "irresponsable" que es parli d'eleccions anticipades a Catalunya si no prospera el pacte fiscal.

El secretari general adjunt no ha pogut contestar en un inici ja que s'ha ennuegat. "Ha estat l'aigua, no ha estat per cap altra cosa", s'ha justificat davant la premsa, fet que ha provocat la rialla dels presents.

Un cop ha pogut parlar, Pujol no ha descartat que es poguessin avançar les eleccions si el president de la Generalitat, Artur Mas, considera que el pacte fiscal i altres objectius de legislatura no poden materialitzar-se.

"La possibilitat de convocar eleccions la té el president de la Generalitat", ha comentat abans de dir que  "i aquesta competència la pot exercir si un dia considerés que cap dels supòsits i de les intencions d'aquesta legislatura s'estan o poden materialitzar", ha afegit.

Oriol Pujol s'ha ennuegat
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 LLuis de Manresa, Manresa, 05/03/2012 - 19:28

La Pubilla de Blanes inspira forats equivocats....

#1 Ramon, Barcelona, 05/03/2012 - 17:49

Molts treballadors del Priorat acostumen a pixar-se un cop l'any, dins els bocois, per agrair-los les plusvàlues que no els paguen els amos... i jo tampoc no em crec que fos, precisament, vi aigualit de Falset, allò que la Camacho li ha afegit a l'aigua del Carme del seu subordinat.