Publicitat
Política · 25 de Febrer de 2009. 15:50h.

Oriol Pujol tracta el Govern de "trileros"

"Nos sentimos rodeados de trileros en el Govern de Catalunya y en el Gobierno del Estado"

Oriol Pujol tracta el Govern de "trileros"

Pujol i Pelegrí, durant la roda de premsa al Parlament

El portaveu del grup de CiU al Parlament de Catalunya,  Oriol Pujol, ha qualificat de "trileros" el Govern de Catalunya i el Govern de l'Estat. El dirigent nacionalista ha afirmat  que "no intenti el conseller Saura fer passar per bo" l'acord sobre les inversions de l'Estat a Catalunya perquè "al país li falten encara 2.700 milions d'euros com a mínim". "Un acaba tenint la sensació que està rodejat de trileros", ha manifestat aleshores.

Quan un periodista li ha pregunta al portaveu d'Unió al Parlament, Josep Maria Pelegrí, present a la roda de premsa, si estava d'acord amb aquesta expressió; no ha contestat de paraula, però Oriol Pujol ha insistit i s'ha adreçat als periodistes: "vostès no tenen la sensació d'estar marejats?". "Fa temps que tenim diagnosticat el senyor Zapatero com un trilero", ha insistit. El portaveu de CiU ha reiterat que, en la seva opinió, Saura "es deu haver contagiat" per la seva "alegria injustificada". "Ens sentim rodejats de trileros en el Govern de Catalunya i en el Govern de l'Estat", ha insistit mentre Pelegrí romania en silenci.

Veure vídeo: "Ens sentim rodejats de trileros"

Veure vídeo: "Ens estan enredant cada dia"

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 elias, bcn, 07/11/2009 - 20:11

Josep de LLeida, catalanet enganyat.En Pujol Ferrusola és un bluff.Careix de les mínimes nocions de respecte pels seus congeneres, sectari com son pare i sa mare junts.En quan a estudis ESTUDIANT MEDIOCRE DE VETERINARIA AL NO PODER ACCEDIR A MEDICINA

#12 Josep, Lleida, 26/02/2009 - 13:03

Fan si l'oriol pujol, català de soca-rel i amb més estudis que tots els xarnegos amb carnet del psoe junts és un quillo.. Que m'en dius del batxillerat montilla, rociero corbacho, de la xarnega pija de la chacón..Psc= quinquis del baix llobregat

#11 Fan, BCN, 26/02/2009 - 08:26

Que bo aquest gag d'en Pujol Ferrusola, amb aquesta pinta de quillo, saltataulells i trepa dient que el govern de Catalunya és un trilero! Que agressiu, oh! és el Zaplana de CDC !

#10 Estevet, St Pol, 26/02/2009 - 04:08

Sí Imma, és en 'PELE' (Pelegrí), polític d'UDC el partit més històric dels que queden.

#9 Ramon, Vilanova, 25/02/2009 - 23:53

Trileros ho son tots els polítics.