Publicitat
Política · 19 d'Abril de 2012. 16:19h.

Oriol Pujol veu Aznar de president d'una república espanyola

El secretari general de CDC diu que "alguns plantejaments republicans incorporen o amaguen una voluntat que ens fa tremolar"

Oriol Pujol veu Aznar de president d'una república espanyola

Oriol Pujol, en una foto d'arxiu

El president del grup parlamentari de CiU, Oriol Pujol, ha assenyalat que "seria bo que Rei d'Espanya ara analitzi des d'on li han vingut les trompades", després del seu accident mentre caçava a Bostwana.

"Alguns plantejaments molt republicans per part del conjunt de l'estat incorporen o amaguen una voluntat que a nosaltres ens fa tremolar: tenir el senyor Aznar de president de la república espanyola", ha afegit el secretari general de CDC.

Pujol ha remarcat, durant un esmorzar organitzat per Nueva Economía Fórum Tribuna Catalunya, que "evidentment que el pacte fiscal és un tema de diners, que pretén reduir el dèficit, però no és només una millora del sistema financer actual, sinó que és un canvi de model".

El dirigent nacionalista ha reblat que “Espanya no podrà sortir de la crisi si Catalunya no se’n surt. En canvi, Catalunya sí que se’n pot sortir, sense Espanya”.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#24 Trinxaire, Vic, 21/04/2012 - 06:01

Per això ens trobem com ens trobem els catalans,perquè sempre us han tremolat les cames. En política també t'has de fer respectar i si et donen un cop l'has de tornar i si pot ser encara més fort. Però vaja de vosaltres que es pot esperar

#23 joan, manresa, 20/04/2012 - 10:04

tinu.)ha portat mesuras anti-naturals ,fora de tota lógica ,are es vol tornar amesuras lógicas ,axó es ben vist tant per la dreta com per l'esquerra.Sa anat masse lluny i san saltat barreras naturals en nom de la globalització.Axó ha portat un fracás economic,social i politic.Vindrá NOVA ORGANIZ

#22 joan, manresa, 20/04/2012 - 10:01

El futur politic es una gran incognita..,pro alguns ya saben que ya gent treballanti,i no a nivell espanyol...,el camí que estem fen are es un carreró sense sortida...,la politica va molt més lenta que els acontexements diaris,lo que acorden avui demá ya no servex de rés...,El progrés (cont.

#21 Més por en fa...., Barcelona , 20/04/2012 - 09:32

més por em fas tu de president d'una república catalana.

#20 Pep, Vic, 19/04/2012 - 22:22

la manera que te CIU de defensar el Rei Espanyol es posar nom a un president de república., i es que a que es descuiden es hi surt l'anima sucursalista on volen ser espanyolets de segona per poder ser els plebeus del Rei.