Publicitat
Política · 19 de Juliol de 2012. 10:07h.

Oriol Pujol veu una conspiració judicial contra CDC

"Cap procés no farà aturar les reivindicacions nacionalistes que hagi de fer el nostre partit"

Oriol Pujol veu una conspiració judicial contra CDC

Oriol Pujol

El secretari adjunt de CDC, Oriol Pujol, en declaracions a El món a RAC1, ha assegurat que "CDC no s'ha lucrat mai ni del Palau de la Música ni de l'Orfeó català. Ni beneficiar ni lucrar. Mai. En la interlocutòria no hi ha cap prova."
 
"Jo tinc les meves suposicions sobre per què s'ha publicat ara la interlocutòria. Els moments són prou crispats i hi ha prou tensió com per exigir més transparència. Però cap procés no farà aturar les reivindicacions nacionalistes que hagi de fer el nostre partit", ha afegit.
 
"Es podrà fer front a l'aval perquè CDC té prou patrimoni per poder avalar aquesta quantitat. Farem un aval patrimonial si rebem la interlocutòria", ha indicat, a més d'assenyalar que "volem denunciar un procés absolutament anòmal. No volem estalviar el punt de queixa i denúncia per l'anomalia en el procediment emprat pel jutge".
 
"Estic bastant enfadat pel procediment i perquè és una interlocutòria de 4 fulls amb un farcit de suposicions i d'indicis que ja veurem com es proven i com se sustenten. Ho recorrerem", ha anunciat. "Un té la sensació que s'assenyala un culpable i ara s'intenta fer un relat. No em pertoca a mi justificar la meva honorabilitat, senyor jutge, justifiqui vostè tot el relat", ha dit.
 

Publicitat
Publicitat

70 Comentaris

Publicitat
#55 Kropotkin, Vic, 21/07/2012 - 20:15

Kim Il-sun, perdon Oriol Pujol, es tremendo...

#54 cesc, barcelona, 21/07/2012 - 01:07

el pujol en persona (el papa) sap de que va això del palau...però ho consideren nornal, confonen convergència amb catalunya...com si estiguèssin en el seu dret...tot pel pais, tot per catalunya...
quin fàstic em fan

#53 Gerard, Barna, 20/07/2012 - 06:28

Independència i regeneració, ambdues coses. I tots els q hagin aprofitat la senyera per tapar les seves vergonyes condemnats a anar despullats o aprendre a vestir-se com els homes uns 10 o 15 anys. Que se'ls retiri el dret a aixecar una bandera de Cat, a veure si així construïm un país com cal.

#52 Happy, Esplugues, 19/07/2012 - 20:20

Dejar robar a un chorizo porque lo reparte con vuestro partido no es una conspiración, es mas q eso, es la desvergüenza hecha poder. Una gran mierda q se querrá tapar tras la bandera como siempre.

#51 JOSEP, MANRESA, 19/07/2012 - 19:44

Avui he escoltat l'entrevista del Basté, ha estat patètica per part dels tertulians exceptuant
la Galdón. Esclarissem que qui paga mana. Hi ha un moment en que Pujol diu CDC no sha lucrat ni del Palau ni del Orfeó, s'ha fet el slilenci, llavors jo esperava que algú digues doncs d'on s' han LUCRAT?

#51.1 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 19/07/2012 - 20:38

No s'han lucrat. S'han finançat. No diuen mentides. Es limiten a no explicart la veritat. A aquestes alçades ja els hauríeu de conèixer.