Publicitat
Política · 23 de Gener de 2013. 09:57h.

Oriol Pujol veuria "injust" que l'imputessin

Afirma que les converses telefòniques tenen "molt poc fonament"

El secretari general de CDC, Oriol Pujol, ha afirmat que seria "injust" que acabés sent imputat pel cas de les ITV, ja que les converses telefòniques tenen "molt poc fonament".

En una entrevista a Els matins de TV3, ha expressat que el procés em "genera una certa indefensió" perquè "a hores d'ara ni he rebut una notificació, ni se m'ha sol·licitat cap tipus de documentació, ni se m'ha citat a cap tipus de declaració".

El president del grup parlamentari de CiU ha expressat que "desitja" no ser imputat. "No concebo que m'impuntin", ha reiterat. En aquest sentit, ha expressat que "no vull imaginar un estatus perquè, depèn de com, ho consideraré injust".

D'altra banda, el número dos de CDC ha descartat la ruptura amb Unió després de l'intercanvi de comunicats entre les dues formacions. "Qualsevol replantejament que s'hagi de fer de la federació de CiU serà per enfortir" i no per afeblir, ha volgut deixar clar el dirigent.

Finalment, Oriol Pujol ha aclarit que la seu de CDC no està embargada, tal com assegurava Llorens en la seva piulada, i tot i que ha admès que "tenim un problema, no hem de donar-li ni el caràcter d'important". El dirigent de CDC, ha agraït les paraules de Duran i ha tret ferro a l'acusació: "És una piulada feta a títol personal i després es produeix una disculpa". "No es pot fer política amb 140 caràcters", ha evidenciat.

Oriol Pujol, durant l'entrevista
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 farmalgare, El Poal, 28/01/2013 - 17:01

Molt poc fonament? jajajaja, que bo, o n'hi ha o no n'hi ha per començar una investigació, però això no ho has de dir tu Oriol... No seria just? Tampoc ets l'encarregat d'impartir justícia Oriol, és el sr. jutge... No pots concebre que t'imputin? Que mal acostumat Oriol...

#9 BEJOTA, bcn, 23/01/2013 - 16:22

Sr. Oriol:Ja sabem - com abans el pare- que van contra Catalunya.Aquesta vegada ,em sembla , que no 'ls surtirá bé.

#8 jOSEP, Terrassa, 23/01/2013 - 13:27

Tots els delinqüents diuen el mateix

#7 Terraxa, Terrassa, 23/01/2013 - 13:20

A mi tant me fa com ho vegi ell, però el que vull és VEURE-HO d'una vegada.

Si tan convençut està de la seva innocència, hauria estar content de que l'imputessin per a demostrar-ho.

#6 Paco Ampurdan, Frontanyà St. James, 23/01/2013 - 11:48

"Deixeu que el corruptes vinguin a mi, perquè de ells serà el regne dels cels". -Segons l´Evangeli de Sant Oriol de Pàdua.