Publicitat
Política · 23 de Novembre de 2011. 12:25h.

Ortega: a Herrera "li hauria de caure la cara de vergonya"

"El què sí que és un frau és dir que es deixa un dèficit del 2,4% i després es veu que és d’un 4,2%"

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, en una entrevista a Els Matins de TV3 ha explicat que "en el cas dels treballadors d’empreses públiques, l’ajust consistiria en la reducció d’un complement que es podrà fer dos cops a l’any i que permeti mantenir i no haver d’abocar gent que tenim a l’administració a l’atur. És una mesura temporal, acotada al 2012”
 
“Si el govern de l’estat prengués alguna mesura que penalitzés el sou dels treballadors públics, la Generalitat retiraria aquesta mesura”, ha indicat, a més d'afegir que "els treballadors saben que han de fer un esforç i que el poden fer”.
 
“Fem aquests ajustos per poder fer una política més segura d’inversió pública, de reactivació econòmica l’any que ve. L’any passat, el Departament de Territori va ser un dels més afectats i aquest any no ho serà. La inversió pública començarà a incrementar-se aquest 2012, però no serà fins al 2013 que tindrà un augment significatiu”, ha aclarit.

“Pels pressupostos demanarem un plus de responsabilitat a tots els grups de la cambra; de totes maneres, és possible que el PP, que es veu abocat a la resta de l’estat a prendre mesures similars, estigui més proper a donar suport a aquests ajustos”, ha reconegut.
 
“Els tres grans partits de l’oposició s’exclouen ells mateixos de qualsevol tipus d’acord. Quan sento parlar de frau democràtic a algun líder d’Iniciativa crec que li hauria de caure la vergonya, perquè el què sí que és un frau és dir que es deixa un dèficit del 2,4% i després es veu que és d’un 4,2%. Frau democràtic és mentir i jugar amb la demagògia”, ha lamentat.
 
 “Tenim una prioritat que és el pacte fiscal, perquè si el tinguéssim no hauríem de fer aquests ajustos. Les eleccions han posat de manifest que Catalunya és diferent. Buscarem Mariano Rajoy per demostrar-li la necessitat del pacte fiscal, que ja és de justícia social”, ha sentenciat.

Joana Ortega
Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#18 Ramon, Barcelona, 25/11/2011 - 11:57

Jo, a la Juanita Ortega, la enviaria a fer un Erasmus. En Psicologia. Al Vaticà, aprofitant que és Vicepresidenta Encarregada de les Relacions amb aquest Estat. Així, quan torni, podrà seguir fent de consellera d'Economia amb propietat, no com ara.

#17 pagano, el masnou, 24/11/2011 - 13:39

un frau es parlar de lo que no es domina i dir el que t'han dit que diguis, arrivar a on ets per la cara (diguem) i a sobre personalitzar cuan acuses sence saver contra qui. politicament només ets un "monaguillo".

#16 sulfuro sulfuro, Barcelona, 24/11/2011 - 10:12

Es tan reprobable moralmente falsear datos como inventarse curricula.
Que fácil es dejar de ver la viga en al ojo propio

#15 Ernest, Barcelona, 24/11/2011 - 10:03

Què sabrà aquesta dona d'economia ni de res! És la persona més curta que he vist mai en un càrrec polític. I, a més, mentidera compulsiva.

#15.1 Joan, Barcelona, 25/11/2011 - 11:01

Sí noi, és curiós que no sigui sociata oi?

#13 Mercè, Lleida, 23/11/2011 - 20:34

Aquesta dona de vergonya, precisament, no en té massa, per no dir gens. Que treballi més, que ja fa temps que mana i encara no ha demostrat res. I tota la vida no es podrà queixar del tripartit, que en Mas també va deixar un bon forat i no hi havia crisi, llavors.