Publicitat
Política · 22 de Maig de 2015. 11:27h.

Ortega admet que “em sembla bé” retirar estelades

La vicepresidenta del Govern aprova la mesura per no “decantar el posicionament”

Ortega admet que “em sembla bé” retirar estelades

Ortega

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, assegura que no li sembla malament l'ordre de retirar les estelades dels punts de votació durant la campanya electoral, però diu que sí que la preocupa que la delegació del govern espanyol hagi convertit aquesta qüestió en “una obsessió” fora del període electoral. D'altra banda, Joana Ortega reclama a l'executiu espanyol el traspàs del servei de Rodalies per posar fi a problemes com el que ahir va provocar molèsties i greus endarreriments a 80.000 usuaris.

“No em sembla malament, de fet ho vam demanar el 9-N perquè ningú tingués cap mena de dubte de que volíem decantar el posicionament”, ha afirmat en referència a la retirada d’estelades dels ajuntaments, a més de remarcar que “em sembla bé”.

D’altra banda, ha lamentat que “no entenem l'actitud de no voler traspassar Rodalies i tampoc d'invertir-hi”. “El transport públic afecta directament els usuaris i fa temps que demanem el traspàs de gestió de Rodalies", ha recordat, a més d’assenyalar que “al metro hi va haver una avaria, però és puntual: no és una norma, com passa amb Rodalies”.

Pel que fa a la polèmica amb els Mossos, ha assegurat que el cos policial “ha actuat constantment com a policia judicial. Hem d'evitar d'entrar més en aquesta polèmica”. "Lamento l'actitud del ministre de l'Interior. Hem de donar un missatge de tranquil·litat: els Mossos actuen amb rigor”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 R. Martín Serrano, Viladecans, 24/05/2015 - 10:57

Cuando quien sea se llena la boca no de comida que no es gratis (hay que pagarla) de palabras que para algunos por no tenerlo cuantificado significan algo, como la de democracia, no se trata que le parezca bien o mal, a la Sra. Ortega, a Cospedal o Díaz, se trata de cumplir la legalidad vigente. Esa

#12 Miquel Soler, Girona, 23/05/2015 - 19:01

Joana Ortega és d'Unió. I Unió és un partit contrari a la independència. Cal dir res més?

#11 don Pelayo, Barcelona, 23/05/2015 - 12:16

La senyera es la bandera común de todos los catalanes, la oficial, la q nos une.
La estelada es la antiespañola, la que nos divide y separa.
Pues fuera de los espacios públicos.

#10 a, alt emporda, girona, cat, esp, 22/05/2015 - 19:43

A Catalunya tenim 2 banderes oficials, la Senyera i l'espanyola

#9 Rafael.la Cases i Noves, La Silvanya d'Amunt, 22/05/2015 - 16:02

Sr Rius, ajudeu-nos, que vol dir "decantar el posicionament" ?? És llevar-se el fulard del coll la Sra. Ortega i començar a parlar estrany. El poble no l'entén.