Publicitat

"El Govern i la vicepresidenta treballen perquè el 9N puguem votar"

Ortega afluixa

Joana Ortega, durant l'entrevista

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha evitat parlar d'un ajornament de la consulta si el Tribunal COnstitucional no l'avala després de les declaracions que va fer el president de la Generalitat, Artur Mas, que va parlar de "polèmiques innecessàries" i va dir que l'"únic" pla del Govern és "poder votar".

Ortega ha manifestat que “si algú es pensa que prohibint la consulta acabarà amb els anhels dels catalans, s’equivoca”. “La vicepresidenta treballa per tenir-ho tot preparat per poder votar el 9N”, ha dit a L’entrevista de l’estiu del 324.

La número dos del Govern ha dit que “no hi ha cap alarma” perquè “el Govern treballa per poder votar el 9N”. En aquest sentit, ha assenyalat que “hem de fer els pasos un a un”. “Anem fent els passos a mida que es van produint” i ha recordat que Mas prendrà una decisió conjunta amb la resta de forces a favor de la consulta si el Tribunal Constitucional no l’avala.

La vicepresidenta ha dit que no hi ha “esquerdes” entre ella i el president de la Generalitat, Artur Mas. “Vull clarificar les coses i deixar motl clar que el Govern i la vicepresidenta treballen perquè el dia 9 poguem votar”, ha reblat.

Finalment, ha reiterat que "la consulta és un compromís amb el poble català" i que, per tant, "es farà". "En paral·lel, treballem altres temes amb Rajoy. Però no renunciem a la consulta", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#29 ramon, barcelona-c, 15/08/2014 - 11:30

Sembla haguem entrat en una batalla per demostrar que un colectiu es mes tonto que un altre aquest comentari no recull l'aclariment de la sra Ortega respecte a que sempre hi haurà un 9N ,era evident que estaba dirigit a Madrid , vostés potser podran impedir-ho però en farem un altre. De pàrvuls ! !

#21 Ericus, Cambrils, 14/08/2014 - 18:24

Vengan chicos vengan chicas a bailar
Todo el mundo viene ahora sin pensar
Esto es muy fácil lo que hacemos aquí
Esta es la yenca que se baila así
Izquierda izquierda derecha derecha
Adelante detrás un dos tres
Izquierda izquierda derecha derecha
Adelante detrás un dos tres

#18 DESAFIAMENT a l'Estat d'DRET (= ESPANYA) *** ....., DESAFIAMENT a l'Estat d'DRET (= ESPANYA), 14/08/2014 - 18:07

1) Legalitat catalana = LEGALITAT ESPANYOLA
(La Legalitat catalana forma part de la LEGALITAT ESPANYOLA, i per tant NO pot haver-hi una Legalitat catalana que contravingui cap LLEI ESPANYOLA).

2) La Comunitat Autònoma de CAT és la REPRESENTANT de l'Estat ESPANYOL a CAT.

#18.1 Jordi, L'H, 14/08/2014 - 19:17

1) El poble és subirà
2) La legalitat no està per sobre de la sobirania
3) Si es nega la sobirania...Dictadura

#10 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 14/08/2014 - 14:00

¡Ay, Ortega, Ortega, qué duro es trabajar para un jefe como Mas! Estás bien pagada, pero la cara que pones en la foto de e-N expresa muy bien como te sientes. En fin, no te preocupes, después de la tormenta tropical Nacionalista Separatista vendrá la calma serena Ciudadanista con España y la UE.

#10.1 Jordi, l'H, 14/08/2014 - 19:21

Qué guay!!! Jugamos a Salvame interpretando las caras de las fotos.
La de Rivera el otro día era cara de NO "podemos", auguro que la próxima campaña electoral vuelve a salir en bolas, pero mejor que lo haga en Interviu, que así le pagan un dinerito, y que lo disfrute en calma

#8 RFR, Barcelona, 14/08/2014 - 13:47

No saben que fer. Se els hi ha anat de les mans. Alguns d'aquets il.luminats encara es pensen que viuen al segle XI o al XVIII, enlloc de a la Unió Europa globalizada del segle XXI. Típic de nacionalistes,...

#8.1 Jordi, L'H, 14/08/2014 - 19:25

Tothom va a la una, el que passa és que agafeu qualsevol escletxa per petita que sigui de qualsevol declaració per veure diferències; l'única era el srDuran, que s'ha fós veient que no tenia res a fer. Referent a la UE, globalitzada?? UE és un conjunt de 25 nacionalismes on t'thom estira cap a casa