Publicitat
Política · 23 d'Octubre de 2013. 11:17h.

Ortega demana el tancament de la delegació del Govern

La vicepresidenta afirma que Llanos de Luna "té poca feina"

Ortega demana el tancament de la delegació del Govern

Llanos de Luna

La vicepresidenta Joana Ortega ha demanat el tancament de la delegació del Govern perquè considera que la delegada María de los Llanos de Luna "té poca feina". "Seria millor suprimir la figura de la delegació del govern espanyol", ha reblat.

El diputat d'ERC i alcalde de Caldes de Montbui, Jordi Solé, ha denunciat la "persecució" que pateixen els ajuntaments per part de Llanos de Luna i ha explicat que ha obert expedient a cinc municipis de Catalunya per pagar la quota a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Ortega, en aquest sentit, ha lamentat la "incapacitat" de la delegada "per donar resposta als problemes i crear-ne de nous que no existeixen". Finalment, la vicepresidenta ha assenyalat que "si la tasca de la delegació és controlar les banderes dels ajuntaments és que té poca feina".

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#20 Joanjo, bnc, 24/10/2013 - 12:18

Totalment d'acord. Te molt poca feina aquesta enxufada del PP que es dediqui a perseguir municipis de 100 habitants perquè pengin la estanquera

#19 pepito, barcelona, 23/10/2013 - 18:30

las embajaditas de la señorita pepis si que son una inutulidad y no sirven para nada ( que cuestan una millonada) recordemos el apeles....
e cambio, alston, pan rico etc.

#18 Can Jofresa, terrassa, 23/10/2013 - 16:43

Y yo pido que Ortega dimita por haber mentido en su CV diciendo que era licenciada en Psicología cuando lo cierto es que no había acabado sus estudios.

#17 Manolo, Bcn, 23/10/2013 - 16:37

Toda la Generaltat es un gasto innecesario, sólo sirve para mantener a los amigos del régimen. Francia no reconoce ninguna identidad catalana, y los indepes no se quejan. Sólo se quejan en España porque saben que somos blandos. Hay que ser duros, como los franceses, y así no se quejarán

#16 Gironí, Girona, 23/10/2013 - 13:39

Igual té raó, però té nassos que ho proposi la consellera més prescindible del govern català. Quines competències té la Joana Ortega, apart de ser el "florero" de'n Duran?