Política · 14 de Juliol de 2011. 18:24h.

Ortega fa tard a Montserrat

La visita dels Prínceps comença sense la vicepresidenta del Govern

Ortega fa tard a Montserrat

Joana Ortega, al fons de la imatge, durant la visita dels prínceps

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha arribat tard a la visita oficial dels Príncips d’Astúries i de Girona a Montserrat. El Príncipe Felip i Letizia han arribat al cremallera per iniciar el recorregut on l'esperaven, entre d'altres autoritats, la presidenta del Parlament, Núria de Gispert;  el Delegat de Govern, Joan Rangel; i el president del Patronat de la Muntanya de Montserrat, l'expresident del Parlament Joan Rigol, però no pas la vicepresidenta del Govern.

Ortega, a més, ha hagut de pujar en cotxe fins el monestir -a diferència de tota la comitiva precisament pel retard-. La videpresidenta s'ha incorporat a la visita en l'esplanada del monestir. Fonts oficials del departament han explicat a e-notícies que "s'ha trobat molt de trànsit i vist que no arribava al cremallera ha rebut als prínceps a dalt al monestir quan arribaven amb el cremallera".

El Príncep Felip i Letizia, han inaugurat aquest dijous l’exposició Camins de terra, camins de mar, de l’artista asturià Hugo Fontela, que es podrà visitar a la Sala Daura del Museu de Montserrat (MDM) fins el 13 de novembre de 2011.
 
Els Prínceps han arribat a Montserrat amb cremallera i han estat rebuts pel pare. abat Josep Maria Soler. S’han dirigit fins al Museu benedictí, on el pare Josep de C. Laplana, director del Museu, els ha acompanyat fins a l’interior de la Sala Daura, en la que el propi artista i la comissària de la mostra els han explicat el contingut de la mateixa.

En acabar, els Prínceps s’han dirigit fins a la Basílica de Santa Maria per venerar la imatge de la Mare de Déu de Montserrat. Tot seguit s’han dirigit fins al refetor monàstic per dinar amb la comunitat benedictina. Per acabar la seva visita al monestir, els Prínceps han signat en el llibre de visites de Montserrat i han tingut una trobada privada amb la totalitat de la comunitat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#15 sulfuro sulfuro, Barcelona, 17/07/2011 - 20:58

Llegó tarde porque, dada la importancia del acto, se estaba escribiendo un curriculum nuevo que le diera una pincelada de sangre azul

#14 valeri torres, bna, 17/07/2011 - 19:14

Pel que hi va anar a fer, ja no hi havia d'haver anat. Independencia i prou.

#13 Beto, barcelona, 15/07/2011 - 11:18

En Duran hauria de posar-la al dia de tant en tant i procurar que acabes la carrera.
Quina culpa te aquest Crack d'Unió de no saver quin es el nou alcalde? de proclamar que no es tocaran les retribucions dels funcionaris? o d'arribar tart quan representa al Govern?

#12 pepito, barcelona, 15/07/2011 - 11:03

estaria buscando su titulo por los cajones.....elgobierno de los mejores jajajajaja

#11 total per un parell de xupopters, bcn , 15/07/2011 - 10:35

Si els nens volen anar d'excursió per fer-se autobombo per regnar, no tenim pq enviar els nostres representants a acompanyar-los. El que han de fer els nostres polítics és governar, no de fer de guies turístics del parell de preparats aquests.