Publicitat
Política · 22 de Juny de 2015. 13:54h.

Ortega regala caramelets a Munté

També una urna de paper

Ortega regala caramelets a Munté

Ortega i Munté, durant el traspàs

La vicepresidenta Ortega ha donat a la seva successora, Neus Munté, una urna simbòlica de paper i un pot de caramels per passar els mals moments en al·lusió a les dificultats que ha tingut per exercir el càrrec durant els preparatius de la consulta.

El president Mas, en el seu comiat, també ha agraït la tasca dels tres consellers sortints i, especialment, la de la vicepresidenta i consellera de Governació, Joana Ortega pel “coratge” mostrat en els pitjors moments.

Neus Munté és la nova vicepresidenta del Govern, en substitució de Joana Ortega. També assumeix el càrrec de portaveu -que tenia Francesc Homs- i es manté al capdavant de la conselleria de Benestar Social i Família.
 
Munté, nascuda a Barcelona l'any 1970, és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Màster en Dret Públic i Organització Administrativa per la Universitat Pompeu Fabra, ha treballat com a advocada a la UGT de Catalunya.

Va ser membre de la Comissió Executiva Nacional de la Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya, entre els anys 1996 i 1999. També ha estat secretària d'Ocupació i Educació i Secretària de Política Institucional de la UGT de Catalunya, entre el 2004 i el 2010.
 
Va ser cap de Gabinet del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, entre el 1999 i el 2002. Diputada al Parlament de Catalunya els anys 2002 i 2003. En la darrera legislatura ha estat diputada al Parlament de Catalunya, portaveu d'Ensenyament de CiU a la Cambra i presidenta de la Comissió d'Igualtat de les Persones.

Militant de CDC des de 1996, va ser secretària general adjunta de la JNC entre el 1998 i el 2000. Des del darrer Congrés del partit és secretària executiva de l'àmbit sectorial.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carlos Gomez, Bcn, 22/06/2015 - 18:53

Quanta gent hi ha a aquest pais fent pais.
Aixi esta el pais.
Pobre pais.