Publicitat
Política · 1 de Setembre de 2014. 09:16h.

Ortega replica Junqueras

"Ningú no pot demanar a cap govern que actuï al marge de la llei”

Ortega replica Junqueras

Joana Ortega

La vicepresidenta Joana Ortega ha replicat el president d’ERC, Oriol Junqueras, que va donar un ultimàtum al Govern. "Cap força política amb voluntat de govern no pot demanar a cap govern que actuï al marge de la llei. Som en un estat democràtic i les normes s'han de complir", ha manifestat en una entrevista a Els matins de TV3.

Ortega ha indicat que si el Constitucional prohibeix la celebració de la consulta el 9N, "la decisió la prendrem conjuntament". "Les forces polítiques consensuarem el full de ruta. Col·lectivament serà Catalunya que decideixi els passos a seguir", ha afegit.

La vicepresidenta, d’altra banda, ha dit que tot el que depèn del govern català perquè "puguem manifestar el nostre anhel col·lectiu" en la consulta el 9-N està "ben lligat". En aquest sentit, ha apuntat que "dimecres explicarem als partits la complexitat tècnica de fer una consulta com aquesta".

"El contenciós entre Catalunya i l'Estat ha d'anar per la via democràtica", ha insistit. Ara bé, "el sentiment col·lectiu i el seny han d'anar de la mà. Hem de fer coses ben fetes i més units", ha destacat.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#19 Laughter, L'H-España, 13/03/2017 - 16:35

"El miércoles explicaremos a los partidos la complejidad técnica de hacer una consulta como ésta"...¡va! ¡chorradas!..el anterior lo hicieron unos cuantos voluntarios yendo a su bola.... "salvapatrias dixit" en el juicio.

#18 el último que cierre, Canovejas, 02/09/2014 - 14:23

Dentro de la olla de grillos en que se ha convertido el tema de la consulta, lo que dice la sra. Ortega es lo más sensato que hemos podido oir hace bastantes meses.
Al parecer hay muchos "valientes" que quieren tirar por la calle del medio, porque saben que "la cosa" no les supone esfuerzo alguno.

#17 Frances, Reus, 02/09/2014 - 00:51

Sra. Ortega, si fan una llei de consultes aprobada pel Parlament català... És il·legal?... Els catalans som il·legals sense cap dret?... A veure si deixen d'entabanar la bona gent de Catalunya. I si tenen por d'alguna cosa, pleguin.

#16 Exespanyola, Patuleia de Dalt, 01/09/2014 - 19:41

Sembla que el vividor José Antonio Durán, ha trobat en aquesta pobra dona i el pocapena de l'Espadaler dues titelletes amb qui seguir el seu joc brut contra Catalunya a canvi de bons rèdits pagats per l'estat a canvi de la seva traició. Llàstima que ja us coneixem massa.

#16.1 el último que cierre, Canovejas, 02/09/2014 - 14:38

Ex: No te gusta el mensaje de los que hablan con más sentido común, por lo que veo. A tí te van las consignas y aventuras a ninguna parte (Qué valiente te veo). A ver si cuando te expliquen los inconvenientes de "la cosa" bien explicados, sigues tan convencida, porque ahora es muy fácil plantar cara

#15 Dragansèpia., Synera, 01/09/2014 - 17:44

Sra. Ortega, s'equivoca, el poble de Catalunya SI que els ho pot demanar.