Publicitat
Política · 26 de Gener de 2011. 11:45h.

Ortega s'apropa a l'independentisme

La vicepresidenta del Govern serà "bel·ligerant" i no descarta votar la consulta de Barcelona

Ortega s'apropa a l'independentisme

Ortega, en una reunió del Govern

La vicepresidenta del Govern i consellera de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, ha afirmat que l'actitud "hostil"de l'Estat cap a Catalunya fa "augmentar" el sentiment independentista en aquesta comunitat autònoma.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Ortega ha apreciat un increment del sentiment independentista a Catalunya, d'un "independentisme de reacció", com a conseqüència de l'actitud "hostil" del govern de Madrid i dels continus "incompliments" dels acords subscrits.

En resposta a la pregunta de si, en aquests moments, és més independentista que abans, la vicepresidenta ha dit que "avui sóc més crítica amb l'Estat, i seré bel·ligerant en el que pertany a Catalunya".

En aquest sentit, tot i Ortega s'ha definit com una persona de "consens" que intenta evitar crear situacions de "conflicte", ha precisat que serà "bel·ligerant" perquè els catalans "demanen respecte a Catalunya i que es compleixin els acords".

Pel que fa a si pensa anar a votar a la consulta independentista de Barcelona, ha afirmat que no ho descarta i ha defensat aquestes convocatòries perquè, segons ella, encara que no tenen una vinculació política, "reflecteixen el sentiment dels ciutadans".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 joan, manresa, 26/01/2011 - 19:32

El Casal,19,20h.--Sra.Joana,només li direm que la colla dels SET,de la tertulia del Casal,hem promés un ciri---d'aquells de posar-hi suports---a Santa Rita si els d'Unió sels trenca una miqueta el cor,i mirant una miqueta al pasat sels torna a obrir el sobiranisme..Sra.Joana,donguins alguna alegr

#1 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 26/01/2011 - 12:20

INDEPENDENCIA AMB JOAN LAPORTA //*//