Publicitat
Política · 12 de Març de 2011. 11:13h.

Ortega va inflar el currículum

La vicepresidenta va afirmar que era llicenciada en psicologia malgrat no acabar la carrera

Ortega va inflar el currículum

Joana Ortega, en una foto d'arxiu

El currículum oficial de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, assegurava que la dirigent d'Unió era llicenciada en psicologia quan no va acabar els estudis, segons ha denunciat nació digital.

Aquest passat dijous, però, la dada ha estat rectificada, i a la web de la Generalitat ja es pot llegir que Ortega és "formada en Psicologia a la Universitat de Barcelona", en lloc de "llicenciada".

El currículum acadèmic de la titular de Governació i Relacions Institucionals es completa amb la seva participació al "III Programa de lideratge per a la gestió pública en el IESE" i "en diferents cursos de la Universitat George Washington sobre campanyes electorals".

Publicitat
Publicitat

142 Comentaris

Publicitat
#142 Ramon, Barcelona, 15/03/2011 - 13:48

Tu t'imagines que ara Ortega plegui i Chacón no dimiteixi? Tu te la imagines presentant-se una altra vegada de candidata després que hagi dimitit la Vicepresidenta de la Generalitat per haver fet el mateix? La dimissió d'Ortega trituraria Chacón. O sigui el PSC. A noces em convides, Confuci.

#141 Confuci, Vic, 15/03/2011 - 11:04

Ramon,ja veig que cada cop estas més nerviós perque l'assumpte agafa volada
Deixa't està de llençar cortines de fum, en Montilla ja ha estat jutjat i fotut fora i la Chacon exerceix al país veí, allà ells.
Joana Ortega ha de dimitir per falsa i curta i l'Artur Mas faria bé prenent mesures.

#140 Ramon, Barcelona, 14/03/2011 - 22:11

Pesadet estàs, Confuci. Quantes vegades t'he de dir que on he de signar perquè pleguin de la política Ortega, Chacón, Montilla, Figueras, Saura i en general tots els que se sàpiga que han inflat el currículum? El que no pretendrà un savi com tu és que als progres se'ls perdoni idèntica falta.

#139 Montserrat, Barcelona, 14/03/2011 - 21:18

No hi ha un precepte dels 10 manaments que diu alguna cosa com emetre falsos testimonis? A vegades els que més s'omplen la boca amb el cristianisme i el catolicisme són els que menys els practiquen. Quina vergonya de mentida, déu meu!!!

#138 Clara, Barcelona, 14/03/2011 - 21:03

Mariona: encara passes a "qui esta contra Ortega o ciu està contra Catalunya" Que potser ets una de les parentes de dirigents de ciu a qui han col.locat a canvi de lleialtat absoluta?
En tot cas, has d'actualitzar arguments.