Publicitat

L'extresorer de CDC implica Mas en el cas del 3%

Osàcar canta

L'extresorer de CDC Daniel Osàcar, condemnat pel cas Palau, creu que l'expresident de la formació Artur Mas estava al corrent del sistema per blanquejar diners del partit. Ho ha dit en la seva declaració des de Barcelona en un judici a l'Audiència Nacional pel cas del 3% que investiga l'adjudicació sistemàtica de desenes d'obres públiques a Catalunya a canvi de comissions.

Osàcar ha afegit que qui controlava el sistema era l'exgerent i de CDC i exconseller Germà Gordó, a qui el magistrat ja proposa jutjar juntament amb Osàcar i Andreu Viloca per diversos delictes en la peça principal d'el 'cas 3%', la investigació va donar per conclosa el juliol passat.

La revelació de l'extresorer arriba despés que divendres passat ja admetés davant del jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata que compartia la tesi de la Fiscalia en relació a un sistema de suposades donacions realitzades presumptament per antics càrrecs de Convergència i que podrien haver amagat una dinàmica de blanqueig.

El magistrat investiga si els exconsellers de CDC Jordi Jané, Felip Puig, Irene Rigau i Pere Macias, entre altres imputats, van facilitar el blanqueig de comissions il·lícites pagades per empresaris a l'extinta formació.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#25 Rosa, Mataró, 21/10/2020 - 13:02

El més estrany és la gent q encara l'escolta, a ell i a la trepa q l'acompanya en el viatge inacabable cap al no res, o sigui,el procés. Cornuts i pagar el veure, se'n diu d'això.

#24 Rosa, Mataró, 21/10/2020 - 12:57

Això estava clar. Pocavergonya, mentider i tot el q vulgueu. El més estrany és la gent q encara l'es colta i no enten

#23 Neferu, Barcelona, 21/10/2020 - 11:35

Tranquilos, no le pasará nada. Para eso está el bifachito que uno a uno los irá salvando.

#22 Leonor, Figueres, 21/10/2020 - 06:11

Pujol y Mas, de tal palo tal astilla.

#21 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 20/10/2020 - 22:52

Convergencia, con C de Cueva de ladrones