Publicitat
Política · 5 d'Agost de 2022. 19:21h.

Ovelles negres als Mossos

Presó per a dos agents acusats de detenció il·legal i tortures

Ovelles negres als Mossos

El jutge d'Instrucció 23 de Barcelona ha acordat presó provisional, comunicada i eludible amb fiança de 6000 euros per als dos mossos detinguts per la Divisió d'Afers Interns (DAI) de la Policia de la Generalitat per un presumpte delicte de detenció il·legal, tortures i lesions.

El magistrat, en cas que els agents satisfacin la fiança, imposa ordre d'allunyament mínim de 1.000 metres de la víctima, prohibició de comunicació per qualsevol via, retirada de passaport, prohibició de sortida del territori i personació periòdica davant l'autoritat judicial.

Els Mossos d'Esquadra ja han apartat els dos agents i n'investiga quatre més per un presumpte delicte de detenció il·legal i tortures per uns fets ocorreguts durant una actuació policial duta a terme a finals de 2021 a Barcelona.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 No soy nadie, Barcelona, 06/08/2022 - 10:25

Aquí lo importante es saber sus apellidos, si son García, Fernández, etc entonces se ha actuado correctamente, lo malo es si no lo son...

#5 Arnat, Barcelona, 06/08/2022 - 08:51

La noticia forma part del reguitzell d'astracanades, incompetencies i miseries que la organització ha protagonitzat desde la seva fundació. La prepotencia i fanfarroneria son les asignatures que han d'aprobar per formar part del vergonyant cos policial. La desgracia pels ciutadans es que estan desprotegits i encara sort tenim de la GCivil i PNal

#4 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 06/08/2022 - 08:44

En TODOS los colectivos hay y habrá mala práxis, sea G.C. P.N., Mossos, G.U. Policias locales, etc, etc. El problema es usar el plural. No son los Mossos sino el Mosso fulanito de tal. Y el problema también es, como en todo, el corporativismo mal enfocado en determinados colectivos.

#3 Platalazi per la llengua, sobre tot plata, 06/08/2022 - 08:40

No traiem conclussions abans d'hora. Si ho van fer en català no és tan greu.

#2 Capit@n España, Purgandus populus!!, 05/08/2022 - 23:36

Cuantos van ya? Los van a indultar también como a aquellos 4 ?

Vuelvan a poner las cámaras en las comisarias. Haciéndose los santitos con los separatas en 1-O y ahora mira. Evidentemente no son todo el cuerpo pero ya ha habido muchos condenados por lo mismo.