Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2014. 13:30h.

Oxitocina al Parlament

El PSC rep per totes bandes per la votació d’ahir

Oxitocina al Parlament

Lucena i Navarro, durant el ple

El PSC ha estat el centre de les crítiques de les formacions favorables a la consulta -CiU, ERC, ICV-EUiA i CUP- al parlament per la votació d’ahir al Congrés després que el portaveu dels socialistes, Maurici Lucena, comentés que “avui és un dia especial en què vostès, suposo, estan exhalant oxitocina -hormona que actua com a neurotransmissor en el cervell- després del suposat dia històric d’ahir”.

El líder de la CUP ha estat el primer a replicar Lucena i li ha dit que “no ens cal ni un gram d’oxitocina, només les urnes que vostès ens van prohibir ahir” per ser “un poble lliure”.

El president de la Generalitat, Artur Mas, per la seva banda,  ha retret al primer secretari del PSC, Pere Navarro, que “ahir la seva responsabilitat era ser fidel al seu programa electoral i haver votat que sí al costat de la majoria dels diputats catalans”.

També s’hi ha referit el líder d’ICV-EUiA, Joan Herrera, ha recordat que el seu partit va convèncer Izquierda Unida per votar a favor del traspàs de la competència i ha lamentat que “altres en comptes d’haver convençuts els seus, el seus els hagin convençut per renunciar al dret a decidir”.

Jordi Turull, abans de fer la seva pregunta al president, ha dit que ”ahir vam assistir a l’enterrament dels compromisos del PSC amb els ciutadans de Catalunya perquè ahir el senyor Rubalcaba va enterrar el programa del PSC”. 

Finalment, el president d’ERC, Oriol Junqueras, ha manifestat que “ahir per sort o per desgràcia el partit quasi únic espanyol, el PP-PSOE, va seguir el guió fil per randa”.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#17 Rafa, Lleida, 10/04/2014 - 08:45

Impresentables los del PSOE-PSC al COngresos, es mejor que todos vayan a su casita y dejen los
grandes sillones.

#16 Barcelona, Barcelona, 10/04/2014 - 01:18

No soc molt partidari del PSC, però de totes les bandes no van rebre, solament dels que van perdre ahir, al Congrés dels Diputats.d,Espanya.

#16.1 LLUC, 9N2014, 10/04/2014 - 08:36

Home, tens raó. Del PP i de Ciudadanos no va rebre. "No hase falta desir nada máss"

#15 SOMiSEREM, CALAF, 09/04/2014 - 23:15

PSC = RIP A 10 ||*||

#14 Tirant, Bcn, 09/04/2014 - 19:22

El PSC ha obrat correctament, recolzant una consulta dins de la llei i això, ara per ara, no és possible. Ara es tracta de negociar la forma d'articular una reforma de la Constitució que la contempli. Però ull, res de "autodeterminació", aplicable només a situacions colonials.

#14.1 A.Bassols, BCN, 10/04/2014 - 10:24

I com dius tu a una situació en un territori que els subdits ho son sense la seva voluntat i a sobre no estan considerat com a nacionals, només per apoquinar, pero no per rebren els beneficis? Situacio colonial de factu

#13 Telamarinera, Vilanova, 09/04/2014 - 18:17

El PSC vuelve a su documento fundacional, y un poquito mes. La deriva introducida por algunos; iniciaron un/su camino, creyendo que era el de todos, y no. Le siguieron cuadros, y militantes con cargo, pero los votantes no, ya desde los tiempos de Obiols. Pere Navarro, es un punto intermedio.