Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2018. 14:03h.

Pablo Casado no pensa dimitir

El líder del PP assegura que "en cap cas he rebut cap regal"

Pablo Casado no pensa dimitir

El president del PP, Pablo Casado, ha negat qualsevol “responsabilitat penal” en el cas del màster després que la jutgessa que ho instrueix, Carmen Rodríguez-Medel, hagi demanat al Tribunal Suprem que l’investigui perquè veu indicis de delicte per prevaricació administrativa i suborn impropi. “En cap cas he rebut cap regal i en cap cas he fet res que no hagin fet la resta d’alumnes”, ha sentenciat.

Casado ha comparegut davant els mitjans per reiterar que no ha fet res irregular i ha lamentat que s’hagi “posat massa el focus” en aquest cas, del qual afirma que ha donat “excessives” explicacions en aquests quatre mesos.

Així, ha afirmat, que té “absoluta tranquil·litat”, que confia que el Suprem “posi la qüestió en els seus justos termes” i que, per tant, no pensa dimitir encara que sigui imputat. “En absolut”, ha dit a preguntes dels periodistes. I és que té “l’absoluta tranquil·litat” d’haver fet “tot correctament”.

A més, ha demanat una “reflexió” a periodistes i poder judicial perquè considera que el que se li ha fet a ell amb aquesta polèmica “no se li ha fet mai a ningú a aquest país ni a cap altre”. "Estem parlant d’un assumpte irrellevant i crec que n’hem de reflexionar tots plegats”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Rigo , Sabadell , 06/08/2018 - 16:47

Bien hecho. Si se ha movilizado a la justicia afín a la izquierda y a toda la jauría mediática de pedro Sánchez en contra es que casado da miedo y puede ganarles las elecciones. Ya sabemos que la izquierda tiene un mal perder.

#1.1 Jordi BR, L'H, 07/08/2018 - 00:57

El ok diario de Inda, no me parece lo más afín a Sánchez. Yo creo que no hay miedo, es simplemente que el PP es un polvorín y la luchas internas son más cruentas que las externas