Publicitat
Política · 5 de Desembre de 2020. 20:44h.

Pablo Iglesias anuncia la Tercera República

"Vindrà més aviat que tard"

Pablo Iglesias anuncia la Tercera República

El vicepresident del Govern espanyol i líder de Podemos, Pablo Iglesias ha afirmat aquest dissabte que la Tercera República "arribarà molt més aviat que tard". "La república ha de tenir memòria però cap nostàlgia. República és, abans que res, joventut, feminisme i futur" ha apuntat el número tres del Govern en un acte davant les cúpules de Podemos i Izquierda Unida, el dia abans del dia de la Constitució.

Iglesias ha assenyalat en la seva intervenció que "l'horitzó republicà s'obre pas mirant al futur" perquè "la idea l'Estat centralista, uniforme i neoliberal ha fracassat". "S'obre pas una agenda de defensa dels serveis públics, dels drets laborals i socials, del que és comú, de la fraternitat dels pobles de l'Estat, de la res publica. Aquesta agenda és republicana. Si alguna cosa ha posat sobre la taula la pandèmia, és la necessitat de defensar i consolidar el comú i el públic" ha dit.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#41 despertaferro, L´H capital de TABARNIA, 09/12/2020 - 19:32

Alguien le ha dicho a este indocumentado que la republica puede ser de CENTRO/DERECHA o se cree que solo puede gobernar los SOCIALISTA/COMUNISTA/BOLIVARIANOS un ejemplo en Alemania, Francia son republicas de DERECHAS

#40 Barretina a rosca, Black hole, 07/12/2020 - 11:04

Lo que viene es la Tercera Ola del COVID-19, y como Ministro de Asuntos Sociales a ver si haces algo esta vez, que aunque las competencias de las Residencias están transferidas a las CC AA algo tendrá que decir el Ministro, la mitad de los fallecidos son en Residencias y el informe de Amnistía Internacional te debería remover la conciencia.

#39 Gaby, Tordera, 07/12/2020 - 10:22

Coletas, ¿ya sabes porque lugar vas a escapar deprisa y corriendo de España ?

#37 Gloria, Tarragona, 06/12/2020 - 18:23

Que gracioso que es el chepas...

#36 Maria, Barcelona, 06/12/2020 - 17:21

Ja corre per les xarxes la querella criminal que te preparada la justícia al exili de Venezuela contra aquest senyor i el seu company Monedero per colaboració en el diseny de la dictadura que ha portat al genocidi més gran del segle XXI.