Publicitat
Política · 8 d'Abril de 2021. 19:53h.

Pablo Iglesias diu que Vox vol "deportar espanyols negres"

L'exvicepresident no condemna la violència a Vallecas

Pablo Iglesias diu que Vox vol "deportar espanyols negres"

L'exvicepresident del govern espanyol, Pablo Iglesias, en un vídeo penjat a les xarxes socials, ha justificat els incidents a Vallecas durant el míting de Vox i ha acusat el partit d'Abascal de voler deportar espanyols "per ser negres".

"Els ultradretans de Vox van organitzar una concentració a la Plaza Roja per tal, absolutament deliberat i evident, de provocar aldarulls al barri. Tothom sap al que anaven: insulten els veïns, els amenacen, els llancen objectes. A les xarxes estan tots els vídeos per als que ho vulguin veure", ha afirmat."Quan veuen que no funciona i que no anaven a aconseguir el que buscaven, Abascal, des de la tribuna, diu que a per ells i, envoltat dels seus matons, trenca a empentes el cordó policial provocant una càrrega que deixa a diversos periodistes copejats", sosté.

"Si una cosa així passés en un altre país d'Europa a ningú se li acudiria dir que els bons són els ultres i els dolents són els veïns que rebutgen el feixisme. No obstant això, aquí, el relat oficial a totes les televisions és que Vox té dret a anar a provocar violència on vulgui i que el problema són els veïns de Vallecas. El món a l'inrevés", ha lamentat.

"S'està normalitzant que un partit digui que vol deportar els espanyols per ser negres, que reivindiqui obertament la dictadura i que, quan uns militars diuen que volen afusellar a 26 milions d'espanyols per ‘rojos’, digui que són la seva gent i que circulin i que aquí no passa res", critica.

"S'està normalitzant que pugui dir que el feixisme és el costat bo de la història, doncs no, el costat correcte de la història és el costat en què hi ha els veïns de Vallecas i això ho hauria d'entendre qualsevol demòcrata. I aquí no ha de cabre cap matís ni cap equidistància", afegeix.

"El feixisme no és una opció respectable, el racisme no és una opció respectable, l'homofòbia no és una opció respectable, el masclisme no ho és i rebutjar tot això no només és legítim, sinó un deure per a qualsevol demòcrata perquè ser antifeixistes és una qüestió de mínima ètica democràtica", sentencia.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#28 Vlac, Barcelona, 10/04/2021 - 14:17

El representante de Vox en Cataluña, es marrón ( mezcla de blanco y moreno ) !!!
Te contesto en Maño : Vete a cascala idiota !!!!

#27 Yomismo, Sevilla, 09/04/2021 - 21:12

Pablo Iglesias el amigo de ETA, el hijo del FRAP, el que no iba a irse nunca de Vallecas a vivir a una mansión, el que se ha hecho rico en pocos años sin hacer nada buenos por los españoles huirá a Cuba o Venezuela para no pisar la cárcel antes o después.

#26 Yomismo, Sevilla, 09/04/2021 - 21:08

Echenique acusa a los medios de «normalizar el odio racista» de VOX

https://okdiario.com/espana/pablo-echenique-acusa-medios-normalizar-odio-racista-vox-7070289

#25 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Cataluñistan, 09/04/2021 - 15:58

Pablo Iglesias quiere deportar a cualquiera que no le considere un dios

#24 botifler1914, wATERPUS, 09/04/2021 - 14:02

Pablo Iglesias diu que Vox vol "deportar espanyols negres" A GALAPAGAR.