Publicitat
Política · 1 de Juliol de 2014. 10:52h.

Pablo Iglesias 'encén' el Parlament Europeu

El líder de Podem és amonestat pel president interí de l'organisme

El líder de Podem, Pablo Iglesias, en la seva primera intervenció al Parlament Europeu, ha pronunciat un discurs contundent i extens que ha provocat que el president interí de l'organisme li hagi hagut de cridar l'atenció, per excedir-se del temps reglamentari.

En un discurs dirigit als "col·legues eurodiputats dels països del sud d'Europa", Iglesias ha criticat "les polítiques imposades per la troica". "Els demano que votin com a grecs, com a irlandesos, com a portuguesos, com a italians, com a txecs, com a polonesos, com a romanesos o com a espanyols", ha indicat.

El president interí ha demanat a Iglesias que finalitzés el seu discurs, però aquest ha demanat "10 segons", que finalment han estat bastants més. Davant d'això, i després de tallar-li el discurs, li ha advertit que "no ho tornarà a fer en els pròxims cinc anys". No obstant això, diferents eurodiputats s'han posat dempeus per aplaudir Iglesias.

Iglesias
Publicitat
Publicitat

81 Comentaris

Publicitat
#40 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 02/07/2014 - 13:03

Això ens ajuda a que Europa vegi que nosaltres no som com ells d´ignorants. Parlem anglès i ells sempre imposen la Lengua del Imperio. A més, ja li han cridat l´atenció al primer dia. Tot va bé. Catalunya més a prop de la Llibertat.

#40.1 Quo vadis?, Bcn, 02/07/2014 - 15:42

Hi ha una cosa que alguns no podeu suportar i és que fins i tot el nou líder de la nova esquerra espanyola li doni cent voltes en coneixements, expressió oral i bones maneres als d'ICV o la CUP. De fet, semblen nens de pati d'escola al costat de l'Iglesias.

#39 ambaixadorCAT, UK, 02/07/2014 - 12:15

demagògia, anàlisi superficial i abús del temps assignat... no són la millor manera de presentar-se al parlament europeu, però el que està de la pujada de podemos és que hi ha molta gent que està fins els collons del PPSOE, i té els dies comptats.

#38 Voz en Off, Valencia, 01/07/2014 - 22:02

Aunque comparto el contenido del discurso, las formas no me resultan las adecuadas para el contexto. Me ha resultado demagogo y seguramente podría haber medido el tiempo.

Por otro lado, la reacción en aplausos de un grupo de eurodiputados denota aprobación.

En el futuro que hable sin leer un papel

#37 Pablito, Barcelona, 01/07/2014 - 20:50

Aunque tiene muchas cuerdas hablando por su actividad de profesor. Pablo Iglesias hoy la ha cagado. Se ha pasado tres montañas para no decir nada y decirlo mal.
Si tenemos a Junqueras también profesor haciendo el ridículo cuando habla ¿Es que malea la política en España a los profesores?

#37.1 VOX , bcn, 02/07/2014 - 08:31

Que mala suerte que VOX con Alejo no sacase ni un solo escaño,don Alejo hubiese simplificado el discurso a solo una frase
`` Donde hay que pasar a buscar la targeta de first class euro?''
Si es que Pablovsky no sabe..

#37.2 pepe, andorra, 02/07/2014 - 14:53

bueno, chavez tampoco sabia de firts class y mira tu q rapido q espabilo el y sus familiares y amigotes, en la mejor y mas rancia tradicion comunista de hundirlo todo para q la nomeklatura viva de miedo a costa del sudor de todos. Asi es el comunismo. Y vidal quadras le da mil patadas a pablito.

#34 jfp, Barcelona, 01/07/2014 - 18:25

El franquismo fáctico todavía muy enquistado en los aparatos del estado se está tomando a guasa lo que está pasando. Estamos delante del preludio, salvando las distancias claro, de la revolución francesa que sufrió nuestro vecino antaño, y que nunca llegó aquí. El menosprecio por la gente se paga.

#34.1 Lola, Barcelona, 02/07/2014 - 10:33

Estic d'acord amb tu, jfp. La revolució francesa va ser burguesa i ara és també la petita burguesia la que s'està revoltant, juntament amb els treballadors. La gran diferència és que avui és més difícil localitzar els culpables, els símbols de l'Antic règim. O potser no?