Publicitat
Política · 23 de Març de 2015. 09:55h.

Pablo Iglesias i Tania Sánchez anuncien la seva ruptura a facebook

"Ja no som parella; ens estimem molt, ens admirem i compartim les mateixes aspiracions de canvi polític"

Pablo Iglesias i Tania Sánchez anuncien la seva ruptura a facebook

Pablo Iglesias i Tania Sánchez

El dirigent de Podem Pablo Iglesias i la exlíder d'Izquierda Unida Tania Sánchez, que fins ara eren parella, han anunciat la seva ruptura a Facebook aquest diumenge a la nit mentre a Andalusia es escrutaven les últimes dades de les eleccions autonòmiques.

"Tant de bo no haguéssim d'escriure això aquí. Tant de bo la nostra vida privada pogués ser només nostra, però, per a nosaltres, això va deixar de ser possible", han escrit dos, cada un en el seu compte personal de la xarxa social.

"Escrivim això per evitar rumors i debats mal intencionats, i us demanem respecte: els assumptes personals no haurien de ser objecte de debat públic, tot i que els protagonitzin persones públiques", han assenyalat en un missatge signat per "Tania i Pablo".

"Ja no som parella; ens estimem molt, ens admirem, ens respectem, som companys i compartim les mateixes aspiracions de canvi polític, per les que seguirem treballant. Simplement ja no som parella", prossegueix el comunicat. "Tania: la dona més valenta que conec i a la que més admiro", signatura Iglesias. "Pablo, l'home que ho va canviar tot i al que més admiro", assenyala Sánchez.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#12 laila, bcn, 24/03/2015 - 08:16

Crec que el Pablo Iglesias és molt llest i l'interessa que tothom sàpiga que no te res a veure amb ella i la investigació que te en marxa per temes relacionats amb el seu germà i el seu pare.

#11 La natura te límits, Bcn, 23/03/2015 - 22:28

Crec que el Pablo no te esma pel rendiment que necesita la noia. Us heu adonat de l'amplada de les seves espatlles?

#10 Koin, BCN, 23/03/2015 - 21:30

Increible, hoy en enoticies estamos todos de acuerdo!

#9 Digo yo, BCN, 23/03/2015 - 21:22

Esto es márketing político... y lo de Mas, son tonterías

#8 zenaida, Barcelona, 23/03/2015 - 17:11

Pero ...oigan vdes.? Que nos importa un bledo!
Que eran vdes. Matrimonio?...buf!...que no son pareja real!!!...jajaja acabamos de conocerlos y ya van de personajes fashion!!!
Madre mia como esta la cabeza de algunos en este País!!! Ni Hollande q es el Presidente de Francia es tan ... cretino!!¡