Publicitat
Política · 23 de Gener de 2015. 08:44h.

Pablo Iglesias, l'estrella de Syriza

El líder de Podem comparteix protagonisme amb Alexis Tsipras al míting final de la campanay grega

Pablo Iglesias, l'estrella de Syriza

Pablo Iglesias, amb Alexis Tsipras, al míting de Syriza

El líder d'Podem, Pablo Iglesias, ha clausurat el míting de tancament de campanya del candidat del partit grec Syriza, Alexis Tsipras. "Junts fins a la victòria. Syriza, Podem! Vencerem!", Ha manifestat davant la multitud que ha omplert la plaça Omnia a Atenes i els carrers adjacents.

Iglesias ha afirmat que "ningú va a fer els deures dels grecs i ningú va a fer els deures dels espanyols", i alhora ha criticat les polítiques d'austeritat que "no han funcionat en cap dels dos països".

"El vent del canvi bufa a Europa, a Grècia es diu Syriza, a Espanya es diu Podem. Torna l'esperança", ha afegit, parlant en grec, el líder d'Podem.

També han assistit al míting el coordinador federal d'Esquerra Unida, Cayo Lara, que finalment no va pujar a l'estrada com estava previst, així com la líder d'guanyem Barcelona i exportaveu de la PAH, Ada Colau.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#9 don Pelayo, Barcelona, 24/01/2015 - 17:31

Podemos es el ariete q se necesita para poner las pilas a PP y PSOE a nivel nacional y frenar separatismos vasco y catalán.
Ciutadans es el futuro y Podemos el caballo de Troya.
Vamos España!!!

#8 Alex, Barcelona, 23/01/2015 - 19:45

Perquè diuen que son maneres noves de fer política?Aquests dos són en realitat el Partit Comunista rebatejat amb noms més o menys afortunats triats pel markèting polític..Però a part del nom,res més...Una esquerra radical que anirà plegant veles en funció a la seva proximitat al poder....

#7 El mico de l'anís, Badalona, 23/01/2015 - 18:20

Al final, es faran mal, amb els cops de colze que s'estan fotent entre Izquierda Unida, Podemos i Iniciativa per sortir a la foto al costat de la núvia.

#6 joan , herarrte@gmail.com, 23/01/2015 - 14:58

Hace días que voy al gimnasio para ponerme cachas por si se me acerca alguien de Podemos a meterme la mano en el bolsillo

#5 zenaida, Barcelona, 23/01/2015 - 14:43

Tantos años de abusos, corruptelas, derroches económicos, burbujas de todo...nos han traído a Podemos, extrema izquierda y extrema derecha...aunque aquí no se diga.
Se lo tenemos que agradecer a los que han gobernado hasta ahora...que no han sido nefastos sino lo siguiente!!!