Publicitat
Política · 8 d'Octubre de 2020. 10:45h.

Pablo Iglesias: “no dimitiré”

Afirma que és “víctima d’una persecució”

Pablo Iglesias: “no dimitiré”

El líder de Podemos, Pablo Iglesias, en una entrevista a RAC1, ha remarcat que “no dimitiré ni com a simple hipòtesi. Tothom sap què va dir el jutge i què dirà el Suprem. Seria una vulneració del dret sense comparació. En aquest país encara no s'ha condemnat ni imputat ningú per les seves idees”.

"Estem parlant d'un cas d'espionatge perquè les clavegueres de l'Estat em van investigar il·legalment. Això està acreditat judicialment. És massa evident el que ha passat amb les clavegueres per evitar que poguéssim entrar al Govern”, ha afegit.

"Quina casualitat que el jutge del cas Dina sigui el mateix que porta el cas Kitchen i el cas Corinna. Treieu-ne conclusions. No puc dir res més”, ha apuntat.

Iglesias ha denunciat que ”és un fet que els últims anys hem estat víctimes d'una persecució. Hem rebut fins a 14 denúncies per finançament il·legal que s'han arxivat. Se'ns ha acusat de delictes gravíssims i això crea un relat”.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#18 Victor, Barna, 08/10/2020 - 15:44

LENIN DIXIT La mentira puede ser un arma revolucionaria, su pupilo comunista lo lleva al dedillo, de dimitir na de na. Mucho prometer hasta meter una vez metido nada de lo prometido

#17 Veciana, Barcelona, 08/10/2020 - 15:24

Tiene narices que Pinochet dimitió y este golfo no.

#16 Figueras, Figueras, 08/10/2020 - 14:48

La mujer del César no solo ha de serlo... Si no parecerlo... Empieza x cortarte esas coletas y bestir como un vicepresidente... Que tienes unas pintas de paleto...

#16.1 Make up, Chez Titole, 08/10/2020 - 17:02

Els pels facials sembla que son el recurs de molts caradebabau que es dediquen a fer de polític. Si t'has quedat calb o amb quatre pels i et sembla que fots cara de dròpul, la solució és deixar-se la barba, passes a ser intelectual de pet i si encara no et trobes prou afavorit, et deixes el monyo ,oli en un llum, tu!

#15 ferran, jonestown, 08/10/2020 - 13:54

quan en pablito va descobrir que asaltando los cielos ja no calía doblegar el llom per portar un plat a taula,que era el macho alfa,amb la xurri colocà i tragant banyes ben callada,que el palacio de invierno era una mansió a galapagar,que tot era oropel y lujo...
aquell día va es va fer un monyo i va engegar els ideals a prendre x sac...

#14 Flanagan, Tabarnia City, 08/10/2020 - 13:45

Lo sabíamos como también sabemos que te echaran un capote empezando por tu socio.