Publicitat
Política · 9 de Maig de 2021. 17:35h.

"Pablo Iglesias no és un sant"

Manuel Trallero, periodista: "Ara demanen respecte per a ell però Podemos es va inventar els escarnis contra polítics del PP davant de nens"

"Pablo Iglesias no és un sant"

El periodista i escriptor Manuel Trallero ha afirmat que "Pablo Iglesias no és un sant" i ha recordat que la formació que va liderar, Podemos, es va inventar els escarnis "contra polítics del PP". Trallero, en la seva secció a e-notícies, ha considerat que hi ha "un cert cinisme" quan es demana respecte per a ell després d'algunes de les accions incentivades per Podemos.

"És el súmmum que uns senyors que es van inventar els escarnis davant de nens, a polítics del PP i a polítics que no eren del PP, que han utilitzat aquest llenguatge agressiu, que ara demanin respecte per la figura de Pablo Iglesias em sembla un cert cinisme" ha manifestat el periodista. "No li desitjo cap mal i espero que tot li vagi bé, però que me'l vulguin santificar tampoc. Un senyor que ha perseguit periodistes. No és el diable, però tampoc és cap sant" ha recalcat.

L'escriptor també ha fet una crítica a la utilització del llenguatge guerracivilista per finalitats polítiques que han dut a terme partits com Vox i Podemos. El periodista ha recordat en l'entrevista alguns dels episodis traumàtics que es van viure durant la Guerra Civil i ha lamentat alguns dels discursos emprats per ambdues formacions.

"Jo m'he sentit agredit amb el llenguatge de Vox molts cops i també amb el llenguatge de Podemos. A mi com a liberal i demòcrata m'ofèn el llenguatge guerracivilista. No és la via. El guerracivilisme afortunadament es va enterrar per sempre, ara començar amb baralles com aquestes, em sembla que no és el camí" ha assenyalat Trallero.

"La famosa nova política ha fet molt mal a aquest país. La responsabilitat tant de Podemos com de Ciutadans ha estat tremenda. Aquests productes de plató, aquests experiments de laboratori han fet molt mal a la democràcia a Espanya. Ciudadanos i Podemos, cap dels dos està per tirar coets i donar lliçons de moral a la resta" ha manifestat.

L'escriptor també ha criticat el reduccionisme que es fa des d'alguns sectors en el relat de la Guerra Civil. "Aquí a Catalunya si no ets d'esquerres ja ets sospitós, franquista etc... A més a Catalunya hi ha com una lletania que els hi va molt bé: que Catalunya va perdre la guerra. Catalunya com a nació va perdre la guerra, punt i final" ha criticat.

"A Madrid passa una cosa diferent, va ser una ciutat que va estar molt de temps sota setge, tenien el front de guerra pràcticament a les portes de Madrid" ha explicat. "El guerracivilisme a Madrid és un llenguatge que té unes connotacions molt més macabres, perquè la gent de Madrid recorda les salvatjades que es van cometre" ha apuntat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Marcial Heredia, ¿Tú saeh quién eh mi primo?, 10/05/2021 - 08:39

Está claro que no es un santo. Pablo, si no se hubiera dedicado a la política, iría con pantalón patacanario pegado, zapatillas de muelles, chándal y el pelo cenicero atracando abuelitas con la navaja en mano. Sería un mantecón pandillero de los que le cae la hostia seguro, y más con esa lamentable chepa que luce en la espalda.

#7 Pan con tomate y jamón ibérico, Nada personal, solo negocios, 09/05/2021 - 23:33

"Pablo Iglesias no és un sant"

Este tipo no ha tenido ningún escrúpulo en manifestarse tal cual es...
"Dejarse de mariconadas y salir a cazar fachas"
"Se echa de menos al comandante. Venezuela es un modelo para Europa"
“Los escraches sirven para interpelar directamente a las élites, son jarabe democrático”

¡Vamos! un miserabl

#7.1 Caganer, BCN, 10/05/2021 - 15:29

"agrediría a Mariló Montero hasta que sangrase"
"Soy un psicópata convertido en comunista"
"hay que acabar con los medios de comunicación privados"
"Pido perdón por no agredir a los fachas con los que debato"

#6 bejota, bcn, 09/05/2021 - 22:35

"ROMA NO PAGA A TRAIDORES ",PABLO.

#5 Sergi Sergio, Barcelona, 09/05/2021 - 22:00

El amo de los escraches, la mente pensante de los escraches ahora va y nos dice que se le manifestaban delante de su casa, al final todo el mundo acaba probando su propia medicina, lo que para el era jarabe democratico, ahora es fascismo, espero que se retire de una vez por todas, porque es un cancer para la democracia de este pais

#4 Conxita de Riudecols, Riudecols, 09/05/2021 - 21:55

Pablo Iglesias deia que ' los escraches son el jarabe democrático de los de abajo" . Ara que li ha tocat el rebre segurament pensarà diferent, és el que fa sempre l'esquerra plasta, desitjar per als altres el que no volen per a ells.

#4.1 Maydin, Viladecans, 10/05/2021 - 08:05

Pues sin embudo, la botella entera de xarop llefiscós.