Publicitat
Política · 7 de Maig de 2015. 12:03h.

Pablo Iglesias no sap què contestar sobre el Corredor Mediterrani

El líder de Podem creu que el referèndum "no és possible"

Pablo Iglesias no sap què contestar sobre el Corredor Mediterrani

Pablo Iglesias

El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha afirmat en una entrevista a El món a RAC1, que “el dret a decidir depèn dels catalans, però en el marc de la legalitat actual no és possible que només depengui dels catalans”. “Si la Constitució ho permet, accepto el referèndum d'independència de Catalunya”, ha afegit.

“El dret a decidir estarà en el programa electoral de les eleccions de Catalunya i haurà d'estar en el programa de les generals”, ha considerat. “Hi ha mecanismes perquè els catalans votin i puguin fer pública la seva opinió, però si no s'obre un procés constituent en el conjunt de l'estat no té recorregut jurídic”, ha assegurat. Preguntat pel Corredor Mediterrani, ha reconegut que "no sabria contestar-li aquesta pregunta”.
 
També ha reconegut que “se'ns ha endurit el gest. Hem passat de representar la il·lusió en política a representar una opció de govern”. Preguntat per monarquia o república, ha indicat que “prefereixo plantejar-ho en termes de democràcia. El cap de l'estat s'ha d'escollir en unes eleccions democràtiques. En un referèndum”.
 
Iglesias creu que “la immersió lingüística ha funcionat molt bé a Catalunya. No hi ha cap problema i no enfronta els ciutadans a Catalunya. No soc partidari de fer política amb això”. Finalment, sobre les seleccions esportives catalanes, ha manifestat que “no em suposa cap problema. S'hauria de preguntar a la gent. Seria bo que els esportistes puguin escollir”.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#21 demagogia de despatx i tertulies, barcelona, 08/05/2015 - 10:02

Aquests fan demagogia. no han treballat mai ni saben res de res del carrer. profes d'uni que no surten del despatx sino per anar a tertulies i birres.

#20 pudempudent, Barcelona, 08/05/2015 - 08:36

A por las nóminas!!!!

#19 MrG, Girona, 08/05/2015 - 00:56

DESMONTANDO A PODEMOS > https://www.youtube.com/watch?v=j4JuVDyahcY

#18 jsc, sabadell, 07/05/2015 - 21:56

poc a poc tot això de PODEMOS va quedant molt clar. com diuen els valencians: el mal d'Almansa tot ho alcança

#17 ma dura, Terrassa, 07/05/2015 - 19:17

Igual si le preguntan por los que corren en Venezuela delante de la policia politica de Maduro, nos ilustra mejor