Publicitat
Política · 15 de Març de 2021. 12:21h.

Pablo Iglesias plega del Govern espanyol

Per enfrontar-se a Ayuso a Madrid

Pablo Iglesias plega del Govern espanyol

El vicepresident de Drets Socials i Agenda 2030, Pablo Iglesias, ha anunciat la seva sortida de Govern espanyol, que serà efectiva a l'arrencada de la campanya electoral, per presentar la seva candidatura com a cap de llista d'Unides Podem en les eleccions a la Comunitat de Madrid del 4 de maig.

"Madrid necessita un govern d'esquerres i crec que puc ser útil. Ho he estat meditant molt i hem decidit que si els inscrits ho volen em presentaré a les eleccions a Madrid", ha assegurat Iglesias en un vídeo publicat a les xarxes socials.

"En política cal tenir valentia per donar les batalles que cal donar", ha assenyalat Iglesias, i ha assegurat que "el bipartidisme no tornarà, però la democràcia està amenaçada per una nova dreta trumpista, ben situada a l'Estat profund i impulsada per enormes poders econòmics i mediàtics".

El president espanyol Pedro Sánchez ha estat informat de l'operació per Iglesias, que ha proposat que Díaz assumeixi la vicepresidència segona de Govern, que correspon a Unides Podem segons el pacte de coalició, a més de continuar exercint-a el front de la cartera Treball i Economia Social.

L'actual secretària d'Estat d'Agenda 2030, Ione Belarra, és la persona designada per Iglesias per ser ministra de Drets Socials i Agenda 2030, recollint la cartera que deixa el vicepresident.

(seguirà ampliació)

Publicitat
Publicitat

65 Comentaris

Publicitat
#53 David, Mataro, 16/03/2021 - 12:57

Comprate varios tubos de emoal coletas, te van a hacer falta en campaña.

#51 Jordi Guirau, Granollers, 16/03/2021 - 07:43

Y dentro de unos meses pandemitas de ambos géneros le harán un cartelito que ponga vuÉLve.
Acoj...nante lo de esta panda.

#50 David, Mataro, 16/03/2021 - 04:29

No se va voluntariamente, es que lo echan. Ya hace tiempo que la UE le dijo a sanchez que con comunismo no habrian fondos europeos. El chepas ha acabado con la paciencia de muchos

#49 Laughter, L'H - España, 15/03/2021 - 22:22

El macho alfa, dispuesto a sacrificarse para salvar a la humanidad....

#48 Flanagan , Tabarnia City, 15/03/2021 - 22:08

Llama valentía a salir corriendo del gobierno? esto lo leí hace algunos meses no se donde...este se marchará del gobierno y dejará el marrón a Sánchez para intentar quemar el psoe desde fuera aunque tenga su gente dentro del gobierno,la excusa de Madrid le ha venido de perlas al pájaro SIm.