Publicitat
Política · 13 de Maig de 2010. 18:17h.

Pacte anti-Anglada

La Joventut Socialista de Catalunya s'alia amb l'austríaca per "lluitar contra la ultradreta"

Pacte anti-Anglada

Núria Parlon, Maria Badia i Javi López, en una imatge d'arxiu

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) ha arribat a un acord amb la Joventut Socialista Austríaca per unir "forces per lluitar contra la ultradreta". Segons la branca juvenil del PSC, "davant l’acord d’amistat dels partits de ultradreta Plataforma per Catalunya (PxC) i Partit de la Llibertat d’Àustria, ambdues organitzacions socialistes juvenils volen liderar un front comú a Europa per lluitar des de la política contra partits i moviments que tenen com a ideari bàsic la xenofòbia i el racisme".

“Des de la JSC ens preocupa molt l’auge dels partits i moviments ultradretans que tenen com a ideari bàsic la xenofòbia i el racisme i com a instrument la no política i el populisme”, ha indicat Javi López, primer secretari de la JSC. El dirigent de la formació ha explicat que “ens hem trucat amb els companys i companyes d’Àustria per fer un front comú arreu d’Europa”.

La JSC ha recordat que el dirigent de la formació PxC, Josep Anglada, "va formar part de Fuerza Nueva i del partit Frente Nacional i que té com a frase clixé 'amb Franco es vivia millor'”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Marc, L'H, 22/10/2010 - 14:08

Angalda hi serà al parlament perque ho necessitem. La immigració massiva ens está fent molt de mal i ningun partit ho vol dir publicament!!

#9 Josep, L\\\'ampolla, 20/05/2010 - 12:59

El problema de la inmigracio se arregla amb la llei , pero com que els socialistes fan lleis i se la pasan pel forro , aixi ens llueig el pel , pero aixo se acaba quant Plataforma entri al parlament atota aquesta casta politica sels posara la cara roig

#8 matamoros, madriz, 15/05/2010 - 14:21

¿Y quienes dicen que son los democratas? VERGUENZA!!

Animo PxC, si es por estos sociatas y peperos Europa en 20 años es una republica islamica....

#7 Cristofer, Barcelona, 14/05/2010 - 07:46

Socialistes = PRUNE

Leche, cacao, avellanas, MONTILLA...

#6 Tomppa, Sabadell, 13/05/2010 - 21:36

Cultura espanyola es ultradreta i xenòfob, que primer lluitin contra estat espanyol i després altres formacions! O ocupar altres nacions es normal ?? O formar part d'un partit que hi dona 100% suport ??