Publicitat
Política · 14 de Novembre de 2017. 18:37h.

Pacte de no agressió entre ERC i el PDECAT

Marta Rovira assegura que “farem un front comú”, però van per separats

Pacte de no agressió entre ERC i el PDECAT

La secretària general d’Esquerra, Marta Rovira, ha assegurat que “farem un front comú a nivell polític” amb el PDECAT, tot i que les dues formacions aniran per separat a les eleccions del 21-D. Així ho ha assegurat des de Brussel·les després de reunir-se amb el president de la Generalitat destituït, Carles Puigdemont, per abordar “la millor fórmula per coordinar-nos”.

“Hem arribat junts i som conscients que hem de seguir junts. Hem de trobar la millor fórmula per continuar junts i hem de trobar la millor fórmula per coordinar-nos”, ha assegurat la número dos dels republicans. També ha afegit que “estem en coordinació política i en coordinació estratègica”, perquè “som conscients que ens hem d’eixamplar moltíssim, que ens hem d’explicar molt bé i que hem de continuar sumant”.

Preguntada per les declaracions que ha fet el diputat d’ERC al Congrés, Joan Tardà, sobre la manca de “majoria” per proclamar la independència, Rovira ha assenyalat que “una majoria de ciutadans molt àmplia va participar en un referèndum d’autodeterminació”. “Cal posar en valor el que va passar l'1 i el 3 d'octubre a Catalunya”, ha conclòs.

2 Comentaris

Publicitat
#2 Alejandro, Barcelona, 15/11/2017 - 10:53

Marta, según tú, estas elecciones son ILEGALES ¿no? Pero vais a concurrir a ellas. ¿Cómo se traduce eso? ¿Miedo a perder los7 u 8 mil € mensuales? ¡¡Poderoso Don dinero, Marta! sí, cuesta renunciar a tan alto sueldo por NO DAR PALO AL AGUA. Por eso ni siquiera uno de vosotros tendréis la decencia de dimitir ¡con lo que habéis largado por

#1 botifler1914, Sinitaca, 15/11/2017 - 10:25

Marta salvadora de Cataluña, Dios nos asista!!!!