Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2016. 16:43h.

Pacte de no agressió entre JxSí i la CUP pels Mossos

La formació antisistema rebaixa la tensió i diu que no vol "focalitzar" el conflicte en la Policia de la Generalitat

El diputat de la CUP, Albert Botran, ha assegurat que la seva formació no vol “focalitzar” en els Mossos d’Esquadra el cas del regidor de la CUP a Vic, Joan Coma. Preguntat per e-noticies, Botran ha afirmat que “ja vem demanar” que la policia catalana no actuï contra aquest regidor que aquest dilluns es va negar a presentar-se a l’Audiència Nacional a declarar.

“No volem focalitzar el conflicte aquí”, ha dit Botran. El diputat ‘cupaire’ ha afegit que “el conflicte fonamental és contra la llibertat d’expressió que està duent a terme l’Estat espanyol”.

La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha fet unes declaracions en la mateixa línia. Ha dit que els Mossos actuen “com a policia judicial” i que en relació amb el cas de Coma “el que està succeint no té res a veure” amb la Policia de la Generalitat. “El problema el tenim en un fet gravíssim i antidemocràtic que és la persecució d'un electe d'haver fet ús de la seva llibertat d'expressió”, ha reblat.

Eulàlia Reguant i Albert Botran (foto: CUP)
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Grauero, Fora de Catalunya, 25/10/2016 - 22:32

No se esperaba menos de los COLABORACIONISTAS de la CUP, rebajar la presion a los lideres del proceso.

#3 Com a Chicago, St James Square, 25/10/2016 - 17:43

Sembla aquella peli on hi ha reunits els gangs de chicago i fan un pacte de no agresió mentre el capo di capi es passeja per darrera dels enteulats amb un bat de beisbol a la ma.

#3.1 , Bcn, 25/10/2016 - 21:15

No, no sembla les gangs de Xicago. Semblen els "Novemberpogrome (Reichskristallnacht)", on la policia mirava cap a un costat mentre les SA i el poble (degudament adoctrinat) va atacar als jueus. Volen carta blanca per fer el que els surti dels pebrots. Això senyors, és nacionalisme del bo.

#3.2 K3nny, Bcn, 25/10/2016 - 21:21

No, no sembla les gangs de Xicago. Semblen els Novemberpogrome (Reichskristallnacht), on la policia mirava cap a un costat mentre les SA i el poble (degudament adoctrinat) va atacar als jueus. Volen carta blanca per fer el que els surti dels pebrots. Això senyors, és nacionalisme del bo.

#2 botifler1914, sINITACA, 25/10/2016 - 17:12

A la CUP también le interesa alargar esta legislatura, de ello cobran y si hubieran nuevas elecciones serián la mitad de cargos. A final un pasteleo en un gobierno de pasteleros.

#1 Ortiz, bcn.España, 25/10/2016 - 17:05

Desobedecer las leyes democráticas y pedir públicamente a los Mossos que actúen de forma sediciosa incumpliendo su deber es de golpistas. Lo que defienden los neofascistas estelados no es la libertad de expresión, sino la de sedición.