Política · 16 d'Abril de 2011. 10:17h.

Pacte sobiranista per a les municipals

Solidaritat i el Bloc Sobiranista arriben a un acord per "evitar disgregacions del vot independentista"

Pacte sobiranista per a les municipals

Acte de presentació de la candidatura de Cubelles on SI i Bloc Sobiranista es presenten junts

El Bloc Sobiranista Català (BSC) ha arribat a un acord amb la coalició Solidaritat Catalana per la Independencia (SI) per anar junts a les properes eleccions municipals del 22 de maig del 2011.

En aques sentit, el BSC ha apuntat que "seguint la decisió presa per majoria absoluta en la seva assemblea general de militants, i en benefici de la unitat independentista activa buscada sempre desde llur fundació, renuncia a presentar les seves candidatures en solitari i donarà suport a les llistes de SI a tota Catalunya".

En un comunicat, manifesten que que aquest acord "es traduirà en un recolzament a totes les candidatures de SI" i que "s'incorporaran membres del BSC en les llistes de Solidaritat en tots aquells pobles i ciutats on així s´hagi pogut segellar el pacte, on es donarà una roda de premsa entre els dos partits per donar a conéixer aquest acord".

També assenyalen que "els membres del BSC treballaran per les llistes de SI en la campanya electoral i que aniran sota les sigles i logotip de SI, tot i que en actes de campanya pot apareixer el rétol del Bloc Sobiranista Català".

Per últim apunten que "aquest acord és en benifici mutu entre SI i el BSC per sumar esforç i treball dels independentistes de les dues formacions, per evitar disgregacions del vot independentista als municipis i amb 'objectiu comú de la plena sobirania i llibertat de Catalunya".

10 Comentaris

Publicitat
#7 Mataroní, Mataró, 18/04/2011 - 01:47

La pregunta es: Realment aquesta gent havia pogut arribar a tenir una sola llista electoral? Nois es molt maco arribar a acords quan no has estat capaç de formar ni una sola llista per falta de MILITANTS!

Quina por ha de fer aquesta unió quan el BSC no va arribar ni als 200 vots a les del Parlament

#7.1 xavi, barcelona, 19/04/2011 - 14:37

Mal informat o amb ganes de fer la guitza?Jo et responc: A les del Parlament, només es va presentar la Federació de LLeida del BSC i va treure 200 vots.A la resta de Catalunya NO es van presentar ja que les altres 3 federacions no van votar per presentar-se.O sigui que gent hi ha x tot el territori

#7.2 Ligoteo, Barcelona, 29/04/2011 - 15:52

Xavi: els resultats concrets a la província de Lleida foren 185, en cas de presentar-se a tot Catalunya, potser no haurien arribat als 1.000 vots

#6 Angel de CAtalunya, manresa, 17/04/2011 - 04:21

NOTICIA IMPORTANTISSIMA Solitaris per la Importancia de la poltrona anuncien que la tia marta de Manresa els votarà perquè li ha agradat m anar de camping per barcelona que ja estava b dels pisapins per mONtserrat i el Jordi d,Olot també amb els Solitaris q es solidarisa, som com jo estem solets

#6.1 Joan, Eixample-Barcelona, 17/04/2011 - 15:32

Et creus gracios Angel de Catalunya?doncs no fas cap gracia,mes aviat em sembla penós que et dediquis a perdre temps dient tonteries.Visca el Pacte Sobiranista entre SI i BSC! Aquest és el camí de la Independéncia! Veig gent com tu Angel molt nerviosa pel pacte..pq sera?potser ets tu l´apoltronat?

#5 Alex, barcelona, 16/04/2011 - 15:44

Em sembla una noticia fantàstica!Enhorabona tant al Bloc Sobiranista com a SI. Sempre hom es queixava que s´havia d´anar cap a l´unitat independentista i ara que SI i BSC ho fan, encara surten personatges que ho critiquen..perque son d´ERC,CiU o CUP i els hi fa por aquesta suma,sino no en parlarien

#4 jaume, bcn - vila de gràcia, 16/04/2011 - 15:12

Jo he votat sempre Esquerra, però posar en Laporta ala llista és un error greu, aquest cop votaré Solidaritat a Barcelona

#3 Xavierrr, Avui Valencia, 16/04/2011 - 13:22

Tots els de BSC estan a llistes i encara falten per omplir, SI esta agafan molts frekis per les llistes ERC es l'unica alternativa valida, en algun municipi les Cup .
La resta ( Si,Re etc) juga a favor de Conveniencia i Unio-amb-españa.