Publicitat
Política · 28 de Desembre de 2016. 08:57h.

Pacte tàcit per salvar els Pressupostos

El Govern culpa l'Estat de la detenció de Joan Coma i la CUP evita criticar els Mossos

Pacte tàcit per salvar els Pressupostos

Piulada de Puigdemont

La CUP i Junts pels Sí, aquesta vegada, han evitat fer-se retrets arran de la detenció del regidor de la formació antisistema a Vic, Joan Coma. A diferència de quan es va produir la detenció dels acusats de cremar fotos del Rei, en que la CUP va carregar contra els Mossos i el conseller Jordi Jané, en aquesta ocasió totes les crítiques han estat adreçades a l’Estat espanyol. L’objectiu de fons, salvar els Pressupostos.

El propi Coma, en una piulada, va afirmar que “l’Estat espanyol em deté. Aprofitem tot allò que ens uneix per plantar-li cara col·lectivament. Una abraçada a tots, de tot cor. Amor etern”. També la diputada de la CUP, Mireia Vehí, va ironitzar sobre la “operació diàleg” mentre que l’alcaldessa de Berga, Montse Venturòs, va reclamar “fermesa, consciència, dignitat i el cap ben alt”. 43671-2.jpg

Per part del Govern hi ha hagut coincidència a l’hora de criticar l’Estat. “Una vegada més, l'Estat demostra quina noció té de la llibertat d'expressió. L'operació diàleg: de Nadal a Sant Esteve”, va afirmar Carles Puigdemont.

Per la seva banda, Oriol Junqueras, va criticar que “el govern espanyol només coneix una forma de diàleg, pal i ‘pastanaga’”. Finalment, la portaveu Neus Munté va considerar que “el Govern espanyol, entestat en la judicialització de la política, acaba l’any 2016 tan bé com es va començar i prepara pel 2017 un calendari judicial vergonyant”. 6678-3.jpg

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 emprenyat, bcn, 28/12/2016 - 13:17

Per salvar els pressupostos no, per salvar el cul tants uns com els altres.

#4 Carlos Gomez, Prietas la filas que esto se hunde, 28/12/2016 - 11:34

El veritable ojbectiu no es salvar els pressupostos, es evitar com sigui noves eleccions i alunyar aixi el perill de perdre la majoria independentista al Parlament.

Poques estafes piramidals a la historia de la humanitat han resultat tan rendibles com aquesta pels mateixos de sempre.

#3 Pepon, Bcn, 28/12/2016 - 11:33

Si te citan a declarar y no vas te detienen. El govern se aprovecha de la ignorancia en materia jurídica de la gente. Son abyectos estos líderes indepes.

#2 Jos, VNG, 28/12/2016 - 10:35

Senyor Puigdemont. Per quan la condemna pel tema de les seus de Ciutadans?
Quina barra!

#1 Alejandro, Barcelona, 28/12/2016 - 09:41

¿A cambio de qué? ¿ Qué nueva trastada le pensáis hacer al ciudadano, que ya está hasta los santos C..de vuestras diarreas mentales.