Publicitat
Política · 16 de Novembre de 2021. 17:49h.

"Paguem mil milions d'interessos a l'any"

Antonio Gallego, portaveu econòmic de Vox: "no fan cap esforç per amortitzar deute"

"Paguem mil milions d'interessos a l'any"

Després del no de la CUP als Pressupostos he pensat que potser entrevistar un diputat especialista sobre els Pressupostos. I com que no crec que es deixi un de la CUP ni la portaveu del Govern, Patricia Plaja, se m'ha acudit al portaveu de Vox en la matèria, Antonio Gallego.

La veritat és que a Antonio Gallego el conec des de fa molts anys -abans havia estat diputat del PP al Parlament i al Congrés- i és d'aquells que, economista de formació, té els números al cap.El portaveu econòmic de Vox considera que la CUP "va de farol" i que al final posaran d'acord però critica que Salvador Illa "es va agenollant". És partidari de retallar els pressupostos "en mil milions" perquè "cap català se n'assabentaria". "Hi ha molt xiringuito”, insisteix".

També remarca que "hi ha molts xiringuitos” sobretot en Acció Exterior o la nova conselleria d'Igualtat i Feminisme. "Hi ha centenars de partides destinades a propaganda i actes institucionals", afegeix.

"Paguem mil milions d'interessos a l'any", recorda i qüestiona que "no fan cap esforç per amortitzar deute". "Demanen -afegeix- diners a la malvada Espanya". Per això lamenta que, malgrat els 2.000 milions que teòricament vindran d'Europa, hi hagi un dèficit de 1.600 milions el proper any.

Finalment qüestiona els més de 50 milions destinats a menys perquè “els menors han d'estar amb les seves famílies, no a tercers països” i aquestes partides “han anat creixent en els darrers anys”./ Una entrevista de Xavier Rius.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 Xocolata del lloro, Barna, 17/11/2021 - 10:56

Pse... 1000 milions, què és això comparat amb els 16.000 milions que cada any se'n van per subvencionar Espanya i no tornen ?

#6.1 Sergi Sergio, Barcelona, 17/11/2021 - 14:22

16.000 millones??? Pobre, estas mas obsoleto que la maquina de escribir Olivetti, hace ya bastantes años que el propio Conseller d'Economia de la Generalitat explico muy claramente que esas cifras no eran ciertas, pero tu sigue con el mantra y sigue repitiendolo como un loro de repeticion.

#6.2 pepe, andorra, 18/11/2021 - 11:11

buf, otra bola mas de los amigos de la orden del unicornio amarillo, a ver, estimado trolete sep.arata, los unicornios, no existen, ni los amarillos, ni los rojos ni los azules. ¿Nunca te cansas de mentir y manipular la realidad con el unico fin de enfrentarnos para q asi tus amos nos puedan vender armas y comprarnos por cuatro duros?

#5 Marcial Heredia, el circo de la tele, 16/11/2021 - 23:01

Como nos toquen las narices el año que viene la triplicamos. Ya vale con la deuda, la deuda, la deuda. Pesaos, para algo están los sinpas.

#4 Yomismo, Sevilla, 16/11/2021 - 22:16

Efecto prusés: Cataluña ya dobla la deuda pública de Madrid

https://www.dolcacatalunya.com/2021/11/efecto-pruses-cataluna-ya-dobla-la-deuda-publica-de-madrid/#comment-682838

#3 Fernando, Mataró, 16/11/2021 - 21:43

¿Mil millones? Eso se lo gastan la Burrás y la Rachola en un fin de semana de compras. O el cortejo de cocomocho en una escapadita a Berlín. Dad gracias de que Cataluña no tenga petróleo porque no había lumis, gigolós y lupanares en el mundo para abastecer tanta demanda.

#2 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 16/11/2021 - 19:16

A veure si el Rius nos hace cinco centimos del milionari negoci que l´Eliseu Climent te montat a Valencia des de fa 40 anys a costa de les nostres torturades butxaques amb l´excusa de la fantasiosa i carissima guerra santa que diu lliurar heroicament per delegacio alla contra aquell pais inombrable que l´oprimeix el braguero

Visca Catalunya Eliseu