Publicitat

Per l'acord amb ERC i Junts per la renovació de la CCMA i el CAC

Pals al PSC

La CUP i Ciutadans han carregat contra el PSC després de l'acord al que els socialistes han arribat amb Esquerra i Junts per Catalunya per renovar la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), entre d'altres organismes públics.

La diputada anticapitalista Eulàlia Reguant ha dit que "entre bastidors la sociovergència republicana a Catalunya segueix consolidant-se de forma imparable" pel "repartiment de la ràdio i la televisió públiques i la renovació de la Sindicatura de Comptes". "Es veu que d'un pacte a tres bandes per repartir-se les cadires i el pastís es diu consens", ha reblat.

regunat.jpg

Reguant ha destacat en aquest sentit que "la CCMA estarà formada per representants polítics del PSC, Junts i ERC que ni tan sols formen part del gremi de la comunicació". "Senyor Illa, això del cap de l'oposició i la broma del govern alternatiu ja no cola", ha sentenciat.

També ha recordat al PSC que "vostès són Govern amb ERC i Junts, vostès són govern a Barcelona on fan i desfan com volen davant a les renúncies dels Comuns, són govern a la Diputació de Barcelona gràcies a Junts per Catalunya i evidentment vostès governen l'Estat amb Esquerra com a crossa i soci imprescindible".

El portaveu de Ciutadans, Nacho Martín Blanco, per la seva banda, ha dit que és "una llàstima, una pena i crec que és lamentable que el PSC s'hagi avingut a un acord que fa, entre altres coses, posar al capdavant del CAC al biògraf del senyor Puigdemont". "Això crec que és un bon exemple de com estan les coses a Catalunya", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 Perico, Matadepera, 24/12/2021 - 10:33

Los lacayos sociatas mantienen las sagradas cuotas de poder que sus amos nacionalistas les permiten; lo demás les da igual, como les ha dado igual siempre. Ya no digo que engañan a sus votantes, porque a estas alturas es imposible votarles engañado.

#10 Coque, El Centro de Tabarnia, 24/12/2021 - 08:51

Vamos a ver, que no os enterais.
Lo primero de todo es colocar a los tuyos con carguitos que tengan sueldo público. Vamos vivir del momia
Despues viene la decencia y las formas

#9 Pan con tomate y jamón ibérico, Nada personal, solo negocios., 23/12/2021 - 23:59

Es lamentable el papel de mayordomo de la burguesía amarilla que hace el PSC. Ahora colaborando con el aparato de propaganda separatista... Cada vez se esfuerzan mas sacando brillo a los zapatos de los amos...

#8 jvcs, Barcelona, 23/12/2021 - 19:01

Lamento decirlo pero no va a quedar más remedio que votar a vox ,el psc va a perder muchos votantes por estafas al elector por estas mierdas !

#8.1 Jose, Barna, 23/12/2021 - 20:49

Los trabajadores y obreros han de abandonar definitivamente a esta pandilla de vividores y votar a VOX.

#7 jvcs, Barcelona, 23/12/2021 - 19:00

Lamento decirlo pero no va a quedar más remedio que votar a vox ,el psc va a perder muchos votantes por estafas al elector por estas mierdas !