Publicitat
Política · 12 de Febrer de 2021. 13:36h.

Pals de cec de la CUP amb Interior

Dolors Sabater afirma que estan "preparadíssimes" per assumir la conselleria tres dies després de dir que "no està preparada"

Pals de cec de la CUP amb Interior

La candidata de la CUP a la presidència de la Generalitat, Dolors Sabater, ha assegurat en una entrevista a Vilaweb que "estic preparadíssima" per ser la consellera d'Interior malgrat que fa tres dies va assegurar en una altra entrevista a Nació Digital que "la CUP no està preparada" per assumir aquest Departament.

Preguntada per di seria consellera d'Interior, Sabater ha dit a Vilaweb que "si el projecte polític que assumíssim permetés de fer una transformació profunda del sistema policial i de seguretat, i tant". "Estic preparadíssima. Estem preparadíssimes per a encarregar-nos del Departament d'Interior", ha remarcat.

"Transformar la conselleria d'Interior, dissoldre aquestes unitats -Brimo i Arro- i fer un plantejament diferent del que ha de ser la seguretat del país, a mi m'agradaria molt, sí", ha exposat l'exalcaldessa de Badalona.

Aquestes manifestacions les ha fet tres dies després de dir a Nació Digital que "assumir la conselleria d'Interior? La CUP no està preparada en absolut per assumir l'actual conselleria d'Interior, de cap manera". "Però sí que està preparada per implementar un canvi profund en les polítiques de seguretat en aquest país", va remarcar.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Ojotuerto, Calafell.TAB, 13/02/2021 - 11:53

Jajajaj Primer el Barsa.... Que hagan ya totalmentw independentista al barsa....luego el ministret d'interior.... Jajajajajaj jajajajajajaj jajajajajajajajajajajajajajajajajajaj

#19 Jaume, Badalona, 13/02/2021 - 11:14

Va destrossar badalona i ara vol destrossar catalunya.

#18 Daniel, Tokio, Texas, 12/02/2021 - 23:47

Igual yo me he perdido algo pero, ¿alguien le ha hecho esa propuesta a la CUP? Tampoco estaría mal poner un okupa (y distinga quien pueda) como consejero de interior o el primer chorizo que pase por ahí, aunque se apellide Pujol.

#17 Barretina a rosca, Black hole, 12/02/2021 - 21:43

Ayer vi un documental de la guerra de los Balcanes y lo que pasa aquí en Cataluña cada vez se parece mas (ojalá me equivoque), alguien pensará que exagero pero la velocidad a la que se desencadenan los sucesos es a veces imprevisible, como ejemplo hace un año pensábamos que la COVID-19 eran cosas de "chinos" y mira como estamos.

#16 joan, manresa, 12/02/2021 - 17:56

" Coll-Min ",17,55 h.--Que Deu ens agafi confessats..!!! Axó fora pitjor que las set plagues egípcies..!!!. Sra., Dolors qui te gana somia pa..,oi..?No sabem els de la "colla a i qui votarem...,pro si sabem tots set a qui " No" votarem....,per el be de Catalunya ..,i dels catalans...,i un consell...,busqui la" llum" per altres contrades...