Publicitat
Política · 3 d'Agost de 2019. 10:32h.

Paluzie admet “desànim” independentista

La presidenta de l’ANC reclama "una catarsi col·lectiva”

Paluzie admet “desànim” independentista

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, en un article a El Punt-Avui, admet que “aquests dies hem percebut cert desànim, conseqüència de la manca d’estratègia compartida, en un context de repressió. Prendre les regnes també vol dir superar-lo, i el primer pas és generar una catarsi col·lectiva com la que vam viure el 2012 a Barcelona, durant aquella primera Diada massiva”.

Paluzie adverteix que “aquest any hem d’estar preparats. A l’Assemblea ho estem fent amb un documental i formacions de lluita no-violenta arreu del territori. A banda, aquests darrers anys hem empès les institucions a alinear-se amb la societat civil per avançar”.

“Ara, a les portes d’un moment crucial per al país, només ens queda una alternativa, afrontar la sentència amb una resposta política, institucional i mobilitzacions que estiguin a l’altura del moment. L’11 de Setembre ha de servir per tornar a posar al centre l’objectiu polític: la independència, i per empènyer els partits a la unitat estratègica per aconseguir-lo”.

“I res no ens prepararà millor per a la mobilització constant, en clau de lluita no-violenta, que necessitem per respondre a la sentència, que aquesta vagi acompanyada d’una nova estratègia compartida per assolir la independència”, conclou.

Publicitat
Publicitat

75 Comentaris

Publicitat
#45 AnnaMollet, Mollet, 05/08/2019 - 14:48

Paluzie, perpetrasteis un Golpe de Estado contra la democracia española, y fracasasteis. FRACASASTEIS, es hora de asumirlo, si es que os queda un gramo de dignidad. Tejero fracasó, y el Separatismo catalán ha fracasado de la misma forma vergonzosa.

No hagáis más daño a Catalunya; volved a la realidad y a la cordura.

#43 Hilario, Barcelona, 05/08/2019 - 10:08

Haceros todos el "hara-kiri" pesados...

#42 Mika i Moto, La Mina, 05/08/2019 - 10:01

Dandonos la Paluzi.
La matraca victimista.
Otra angel de Victoria Secret .... versión Tractoria .

#41 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 05/08/2019 - 01:20

La Palurdie i l'ANC segueixen vivint en una realitat paral·lela. No estem vivint una catarsi, sinó una catàstrofe colectiva.

#40 Palurda, Bcn, 04/08/2019 - 13:28

La Palurdie quiere seguir viviendo del cuento, hay que hacer todo lo posible para conseguirlo