Publicitat
Política · 4 de Juliol de 2018. 21:30h.

Paluzie agraeix “la solidaritat de tants pobles d’Europa”

La presidenta de l’ANC només cita “els flamencs”

Paluzie agraeix “la solidaritat de tants pobles d’Europa”

Elisenda Paluzie (foto: ANC)

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha donat les gràcies als “pobles d’Europa” per la “solidaritat” mostrada envers el procés independentista. “Agraïr la solidaritat de tants pobles d’Europa, com els flamencs per exemple, que s’han portat amb els exiliats de primera”, ha assegurat durant el seu parlament a la manifestació a la presó de Lladoners.

Paluzie també ha destacat que aquest dimarts van participar en un acte al Parlament francés, organitzat pels diputats corsos, que va comptat amb la presència de “dos diputats de la majoria presidencial”. “Són petits avenços”, ha admès la presidenta de l’ANC, però ha considerat que “quan senten de primera mà totes les vulneracions de drets fonamentals que s’estan produint en aquesta causa, us ben asseguro que això fa el seu efecte”.

La líder de l’entitat independentista ha assegurat que “no pararem de denunciar aquesta vulneració de drets arreu del món”, alhora que ha afirmat que l’apropament dels presos “no és cap concessió”. “Estem aquí per demanar l’arxiu d’aquesta causa que es una vergonya per a la justícia espanyol i una vergonya per a Europa”, ha dit Paluzie.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#28 Alex, Barcelona, 05/07/2018 - 17:04

pero qué pueblos? si no los apoyó ni el tato !

#27 Patumeiro, sant Patumet, 05/07/2018 - 14:28

Menuda vividora. No te da suficiente el trabajo como funcionaria en la universidad?

#26 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 05/07/2018 - 11:41

Com es la nostre Eli.

La seva proverbial modestia i moderacio l´ha fet omitir el suport inconcidional que donen al reaccionari colpisme catala la mes selecta i elitista ultradreta europea : l´UKIP britanic, el PVV holandes, el FPO austriac, el VF finlandes i la Lega Nord italiana

Qui no es agrait es un malparit reina.

#25 Sid, Bcn, 05/07/2018 - 10:54

Es flamencs colaboracionistas i la liga borde d'en Salvini q tanca els porta als refugiats q acollim a Espanya

#23 El Sifoner, La Barrassota con Tabarnia hoy mas que nunca., 05/07/2018 - 10:46

Algunos de uds, decían "o estas con nosotros o estas contra nosotros" bien.
Aplicando su lógica, eso quiere decir que si de los centenares de pueblos del mundo, solo algunos les han mostrado su SIMPATÍA, se puede deducir que el resto de pueblos del mundo, les están dando la espalda o sea, le muestran su ANTIPATÍA.