Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2019. 10:40h.

Paluzie culpa l'Estat de la violència

"És el principal responsable"

La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha culpat l'Estat de la violència desfermada a Barcelona per les condemnes a Jordi Cuixart i Jordi Sánchez. Paluzie ha oblidat la resta de condemnats i ha fet referència només als expresidents de l'ANC i Òmnium.

La dirigent nacionalista ha dit que "estem molt preocupats per la situació, pels ferits, alguns de gravetat". "L'Estat és el principal responsable d'aquesta violència perquè quin missatge han donat als joves de 20 anys que estan en plena etapa de formació política, empresonant preventivament i condemnant a nou anys de presó dos dirigents de la societat civil", ha afegit posteriorment.

En aquest sentit, ha reivindicat que "Jordi Sánchez i Jordi Cuixart van liderar mobilitzacions pacífiques, van fer crides a la calma, crides a la no violència, fins i tot desconvocant i calmant manifestacions de tensió com va ser el 20 de setembre". "Quin missatge estan donant condemnant a 9 anys per sedició els responsables de la societat civil pacífics i democràtics?", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#56 Quina pájara! , El PUTO infern, 18/10/2019 - 23:52

Que algú la porti a donar la volta al món. I que es quedi per alguna illa pastanegal, ben lluny d'aquí!

#55 Persisteix Palurdie, BcN, 18/10/2019 - 23:25

Vinga Palurdie, que "ho tens a tocar". Digues unes quantes parides més de les que has dit aquesta tarda i aviat podràs anar a fer companyia a la Forcadell.

#54 L. Robledo, Tarragona, 18/10/2019 - 09:00

hasta aparcar coches, siendo un administrativo de un polideportivo, ejercer en lo que dicen que siempre será suyo: la calle. Ejercerán su libertad de ejercer lo que deseen: vender lechugas, pedir limosna, venderse ell@s unas y otros.
La vida sigue, solo hay una y nos la estamos complicando sobreactuando los líderes y lideresas y el pueblo llano.

#53 L. Robledo, Tarragona, 18/10/2019 - 08:58

cerrarán jugosos negocios con pingües beneficios. Y los que hoy se manifiesten por la causa que sea: se lo creen todo a pie juntillas, que dirán en la empresa si no voy, que dirán en la asociación si no voy, no tengo ganas de ir al curro, si es que lo tengo, seguirán en sus puestos el día que acontezca lo que anhelen: desde descargar camiones

#52 L. Robledo, Tarragona, 18/10/2019 - 08:57

que si regió, que si autonomía (teva no), que si nació sense Estat, que país sense Estat, etc... y así.
Pero reitero, cuando llegan arriba se olvidan de los de la base por más que caminen estos días y les aparezcan por raro que sea almorranas en los tobillos, es un decir.
Luego la camarilla, el palc del Liceu, del Barcelona, de donde se quiera