Publicitat
Política · 19 de Setembre de 2019. 09:53h.

Paluzie reclama "augmentar el nivell de conflicte"

La presidenta de l'ANC creu que això farà reaccionar Europa

Paluzie reclama "augmentar el nivell de conflicte"

La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha defensat durant una conferència a Brussel·les que "cal augmentar el nivell de conflicte" a Catalunya amb l'objectiu de "generar una reacció" de la Unió Europea. Paluzie ha matisat, però, que la reacció de la gent ha de ser "no violenta".

"Hem de preparar-nos per la via unilateral per un fet molt simple, i és que l'Estat espanyol no respecta a Catalunya com a subjecte polític, no reconeix el seu dret a l'autodeterminació i ni tan sols escolta les internacionals per alliberar els presos polítics", ha indicat.

Paluzie ha lamentat d'altra banda que l'independentisme pensava que l'actuació policial de l'1-O "no seria acceptada a l'Europa del segle XXI" i en aquest sentit ha reconegut que "ens vam equivocar". "Haurem mobilitzar-nos davant el que ens ve a sobre, davant la previsible condemna dels dirigents polítics i de les entitats, i per a això cal recuperar la unitat dels partits independentistes", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#57 Carlos B , Bolonia, 20/09/2019 - 11:31

¡Qué cobardes son estos politicuchos azuzando a las masas desde sus palcos y cobrando sueldos de 6 cifras!
Apretad. No os arruguéis. Aumentad el nivel de conflicto. Que yo os animo desde el sofá de mi casa... pobres borreguitos.

#56 visc.Tabarnia, sabadell, 20/09/2019 - 10:32

Palurdi te estamos esperando, pero no mandes a los cachorros burgueses a tirar piedras, por una vez podrías dar tú la cara.
Por cierto alguien te a dicho alguna vez que te pareces a Fernando Esteso con peluca ?

#55 Xisxes, Barcelona, 20/09/2019 - 08:16

Paluzie, cuando todo esto termine tu seguirás teniendo conflicto con una parte de la sociedad que no olvidará nunca el mal que habéis hecho.

#54 Antonio, Barcelona, 20/09/2019 - 06:49

Estos cabecillas de la violencia deberían recibir en sus carnes lo que siempre están pidiendo a la gente.

#53 Nom de peix masculí o femení Baró , Llado-N'Ers, 20/09/2019 - 06:07

Totalment d'acord i prop de 80.000 persones de tot tipus d'idees i fins i tot les que no pensen en cap cosa li agrairan. Quines? Doncs les persones que exerceixen de mestre o de professor/a a la pública. Vaga de país, aturada de país, vaga pro el que sigui, que nosaltres anirem al lloc de treball, ens gratarem el que desitjem i cobrarem igual.